Tak na to jak se ty srážky v noci k mému údivu nasouvaly od vychodu do ČR a ve dvě už mírně sněžilo, tak po podívání z okna když jsem teď vstal vcelku šok, že je jenom poprašek.. V noci jsem si říkal, že těch 5 cm minimálně ráno bezpecne bude.
Tak tady -15,2°C. Takhle silný podzimní mráz, nevím, nevím, kdy v Pošumaví byl naposledy..Ale samozřejmě i jinde v Čechách..Mazec.. Šumavské horské mrazovky pod -20°C..
Tak -7,5 taky dobrý a ve zdejším výhledu se objevilo od pondělí do čtvrtka přes 20 cm sněhu, tu u nás? To sou věci.... sakra, musím najít hrablo! A koupit pytlík soli..
Janbester Fail modelů jako p....e. Takovou nakládačku žádnej model pro Mikulov nedával.. Profíci se sekli asi o 16 cm v předpovědi na 10 hodin dopredu, protože měl být tak 1 cm. Můj nos a liháč toho svede daleko víc, než chytrolíni v meteorologických centrech.
zimník2 Tak jako jsou modely rozházené, je po rámu rozhozený i Zimníkův nos s liháčem na špičce ( ten liháč už tu kdysi úřadoval každý den, v létě v zimě a pořád byl naprd) .. No nejdřív napíšeš, že .. nemůže být každý přesný jako Aidamko, pak píšeš, že to večer vypadalo, že to jen lízne hranice, a pak napíšeš, jak tě nezklamal tvůj liháč na nose, a že napadlo 16 cm, což žádný model neukazoval..Tvůj nos ovšem asi ano? Jak tohle rozluštit? Asi pořídím z muzea Enigmu... Ale sranda musí bejt, po ránu jsi pobavil...