Lerak2
Jo my taky souhlasíme, jen jsme dodali ještě report od nás, že je to lokální. Však my to nerozporovali, takže pohoda. Sám víš, že vůči tobě nemáme nic, co by bylo třeba rozprorovat.
Holt Morava je letos jedna velká větrná oblast. Snad se dočkáme aspoň týdne bez větru, protože na sucho je to průšvih.
Diskuse o počasí Začátek nového týdne stále chladný, pozor na ranní mrazy
Aidamko.
Jj, však v pohodě Mně jen fascinovaly ty ranní a dopolední nárazy. Neskutečný, kde se to furt v tý oblasti bere? Vím, že je to celkem běžné, že ty rychlosti větru jsou tam vyšší, než třeba v tý části Čech. Ale přijde mi, že někdy od podzimu, to tam jede skoro bez větších přestávek. Už mi přijde, že to je jedna z věcí, co ukazuje na nějakou změnu, třeba i klimatickou. Stejně jak třeba ty prodlužující se suchý epizody. Ale to už je na jinou debatu
Leknín
Tys mně pěkně rozesmál. Prej vybodni se na to, nešušni se s jakýmsi petkama.
Ale já se budu šušnit. Teď jsem je nasazoval tak 8cm vysoké a mrazy nehrozí zatím a má být teplo. Jen se bojím nějakých bouřek a krupobití. Sadím je venku do bedýnek i na zahrádku, loni mi taky hodně polámal vítr. Skleník nemám a pak tu hodím pár fotek jaké jsem vypěstoval. No letos to sadím celkem brzy, ale to proto protože je mám už dost velké a chystá se teplé počasí.
Fstorm
No super
Nás je doma moc a stejně to pak nestíháme zkonzumovat a stará to vždycky pak nosí do práce a živí tím celé patro na úřadě
V těch kýbloch nebo bedničkách míváme akorát nějaké rajčata na balkóně, ale to bývá slabší než ve skleníku.
Tož ať sa daří,
konec zahradnického okénka v diskuzi na minulý týden
Zdravím,zeptám se...v těch pytlech jsou dole díry,nebo se voda stačí odparovat,diky
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.