Od severu se nasouvá oblačnost.. Uvidíme, zda se bude rozpouštět nebo ne.. To by ty dnešní noční mrazy utlumilo na nějakou přijatelnou míru.. Aktuálně to ovšem při jasné obloze padá dolů velmi rychle.. V echt mrazovkách už to jde pod -15°C teď..
Já si dnes písnul první regulérní ledový den v této zimě, nic na hranici a -1 po celý den , teď už to klesá, východ a JV má zatím vyšší teploty, ráno by mělo být ještě oblačno a vyjasnit se má až dopoledne. Vítr dal konečně pokoj a snad toho po té sněhové středě bude co nejvíc, výhled přeje do svého konce skoro bezvětří a tak kéž by...
Francois Jj, potvrzuji, že už máme full zataženo a pokles se zastavil na -5,5°C a už to stoupá. Do rána daleko, ale ta oblačnost vypadá celkem kompaktně, takže o jasné noci dnes nemůže být vůbec řeč.
Ondris Oblačnost už od Plzně míří i sem.. Tak snad. Já bych to uvítal. -10 tu mám už teď, těch -15, -16 tu je zítra ráno reálných , při jasné obloze, ale o to úplně zájem nemám
Tak Brno je banánový kraj. Máme -0,7°C, pokles minimální, spíše naopak, takže to jde. No ráno dle mého bude klídek. Dle aladina ráno -8°C, ale dle mého se nedostaneme pod -4°C. Je tu oblačnost, nízká.
Francois Tak ono pokud je bezvětří, tak se to do těch -15°C dá celkem v klidu přežít. To ale asi nebude případ dnešní noci, mně už se tady o 1°C dokonce oteplilo pod tím deklem. V sobotu s tím větrem to byl ale fakt nepříjemný humus.
Po většinu noci oblačno vysokou a střední oblačností.. Teplota oscilovala díky tomu jen mezi -10 až -8°C. Až k ránu se téměř vyjasnilo a nyní -11°C.. Takže díky té oblačnosti celkem dobrý, mohlo to bejt horší..