Venku děs, klouže to jak kráva, takže bacha. -1°C. Prší samozřejmě i teď, ale severně sněží, tak asi snad začne i tady. Nicméně je to pohodinda, bylo i hůře.
Aladin nám na dnešek dával max. +6 (mělo to nastat ve večerních hodinách). Nějak o tom pochybuju... V maximech to dnes olizovalo nulu odspodu (odpoledne šedivá deka trochu zeslábla a různě prosvítala). Teď je tak půl stupně pod nulou. Takže nejspíš zase ledový den, už třetí v řadě. I když dnes hodně těsně. Nic tady zatím nepadá.
venku už sněží pěkně, ale co jsem se tak díval na webkamery v okolí tak skoro všude bílo a tady zatím ne, je teplo asi. Aktuálně přesně 1 stupeň nad nulou
Včera se během pár hodin o 9 stupňů oteplilo a dnes se naopak o 9 ochladilo.Protrhala se oblačnost,vítr se utišil a místy to namrzá.Teploty tady v širším rozpětí.
Sněžilo pěkně, na závěr pásma i hezky vydatně.. Ale na mokrý povrch při teplotách kolem 0°C.. Bílo ale je.. Jinak, takový nešvar, i po přihlášení k účtu na mě vyskakují jedna reklama za druhou.. To je nějaká novinka? Děje se vám to taky?
Francois Pěkné, tak snad i v tu neděli to hodí na JZ něco málo sněhu. Kéž by to teplo zůstalo jižně od Česka. By pak bylo krásně zimno. No škoda, že se tam ta mrška TN tak vecpala.
Jo a ty reklamy, tak to mám podobně. Vyskakují furt.
No, je to opravdu zajímavá situace. K večeru začalo nejprve pršet a bylo těsně pod nulou, potom teplota stoupala a přes déšť se sněhem se to dostalo až do sněžení, přitom je 0,8 °C nad nulou. Intenzita srážek ale byla jen slabá až mírná a teď už jen tak poletuje. Výsledek je, že máme zhruba 1 cm sněhu a pod tím ledovku.
Francois Tady dnes nastala v posledních letech už vlastně docela vzácná situace, a to sněžení na promrzlou půdu. Jelikož předpovědi na dnešní "profuk" nevyšly a máme dnes pátý ledový den v řadě, tak je vše zmrzlé a sníh se hezky drží. Je ho ale jen trochu, cca 2cm. Nás na Hané tak paradoxně čeká obleva zítra.