Diskuse o počasí V pondělí i tropy, pak se na pár dní zatáhne a ochladí
Takže srážek mám celkem 0.7 mm.
Nevím, proč ten pás musel vyrůst až zamnou, ale přeháňky byly pěkné.
Už mně ty noční blýskavice moc chybí, takhle z dálky to nic není.
Snad se ještě někdy dočkám, šance se budou za chvíli postupně snižovat…
Predators2
Ano, i takto.. pamatuju situaci, kdy nademnou byla mírná přeháňka, ale v předpovědi o srážkách ani zmínka.. byla to jediná přeháňka v celé ČR... Tak ale plošně toho bylo víc, asi v čhmú nečekali nějaké nebezpečné doprovodné jevy. Ale je fajn, že se najdou i lidi co stojí za čhmú.. k těmto bouřkám se možná hodila výstraha na vítr.. ale tak stane se.. pro ostatní, kde poslední dny nebouřilo nezbývá než čekat zase na nějaké překvapení, jelikož výhledy jsou opravdu bídné pro nás milovníky bouřek..
No, ještě se můžeme těšit na další "osvěžení" počasí, důsledek požárů v Kanadě se prý projeví až v Evropě...https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-lesy-v-ka...
Tady včera večer přechod SF, hlavně s větrem a nárazy mezi 30-40 km/h. Pak velmi slabá přeháňka, 0,3 mm a nad KH /cca 25km/, prošla slabá bouřka, 2x jsem velmi slabě slyšel hrom. A později večer byla vidět slabě blýskavice, z bouřky na rozhraní Lounska, Rakovnicka a Kladenska. Pozitivní je snad jen to příjemné ochlazení
Leknín
Yor3
Však to jsou příjemné teploty, ale jak vidím, tak pro někoho stále ne, buďto moc teplo nebo zima. Bude zvlněná studená fronta, tak se hold nedá nic dělat, snad budou nějaké srážky a bouřky. A navíc je stejně většinou o několik stupňů tepleji.
Jinak tady 22°C a nárazovým vítr přes 35 km/h, je příjemně.
kapr84
Ano, v pátek by se to někde mohlo vyšplhat i nad 30°C, to by mohlo stačit.
bliští se tu opravdu hodně, blízký cécéčka
No Bílina jak jinak štěstí na přeháňky bouřky, a my jen koukáme s údivem. Ten vítr je dobrej, čerstvej, ruce mrznou.
Tady máme klídek
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.