Diskuse o počasí V novém týdnu pozor na vydatné srážky, teploty budou nízké
za 2 hodiny mi aladin přímo do bíliny hodil střed něčeho silnýho, možná bouřeň, snad vlak nebude jako že na to kašlu
Sotvaže jsem včera přijel domů, tak se rozpršelo opravdu pěkně. Intenzita byla opravdu slušná zejména v noci a dnes dopoledne. V Brně, kde jsem byl přes víkend začalo pršet už včera před polednem. Dalo to skoro 10 mm, nějakých 40mm naštěstí nespadlo(u nás to fakt není potřeba). Škoda že to ten SZ je okrajově lízlo, tam by se těch 40 mm skutečně hodilo
swan1
Těžce závidím, tady kolem +14 a fičák jako prase, tentokrát od Z, takže pocitovka tak 10, takhle zastavit srážky a vytvořit ještě přeháňky + oteplení umí jenom Čechy, srážky z 50 mm osekané na polovinu, což je jen obyč zahradnický deštík, který už na měsíc rozhodně stačit nebude.
Moc toho není, tak alespoň u Mělníka se to konečně rozbouřilo.
Tady 15°C, mezi mraky prokukuje slunko.
Středu a čtvrtek snad ještě přežijeme a o víkendu hurá přes 20 stupňů. Snad bude dostatek bouřek.
Tak už asi nic. Jak očekávatelné.. No co už.
3mm.
JUGOCV
a v jaké síle to sem dojde? Žádné. Už to ani nekupí.
Jinak Icon DE na zítra jih bouřky jak jinak a pak východ déšť.
Tady do příštího týdne čisto. Pak to maluje nějaké přeháňky. Tak aspoň ať se něco vyskytne. Jinak můžeme přivítat sucho.
Nechce se tomu no, největší kupy byli při vytvoření toho z čeho je teď bouřka u Nymburka, jinak prostě se tomu nahoru nechce
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.