Diskuse o počasí Do Česka vpadne zima, čeká se mráz i sněžení
Musím říct, že po dlouhé době je chladněji, než se předpokládalo. Jen tak tak se teplota odpoledne vyhoupla nad nulu, takže ledový den nakonec nebyl. Taky neskutečně nasněžilo, na autě přes 10 cm, teplá zem to samozřejmě hodně rozpustila, takže na zemi toho moc nezůstalo. Za mě dobrý, ale stačilo, těším se na oblevu.
Velmi zajímavý, Ty srážky poblíž ČR mají výboje.
By byla jiná kdyby dolezlo do ČR a ještě by udělala další blesky. Akorát že směřuje nad Cheb.
Zdravím. Tady po včerejším mokrosněhu dnes ráno mráz a azúro. Prašan skoro. Užil jsem si to i s opalovačkou a tak sdílím, ať si to užijete se mnou... Krása. Přes den dík slunci + 2. Zatáhlo se až večer. Tak uvidíme co ta neděle. Kéž by to vzalo Čechy i Moravu..
No nové vyhlídky modelů jsou pro moji oblast ještě lepší než na včerejšek.
Modelace sněhové pokrývky je na zítřek v rozmezí od 7-15cm sněhu. Při teplotě na 0°C by se sníh měl většinově udržet, tak jsem zvědav kolik ho napadne.
Jinak dneska jsem jel do Břeclavi a musím uznat, že sněhu tam bylo jako blázen. Cesta od Valtické kolem jezu byla dosti ukázková. Na zemi až 8cm sněhu, který se hlavně v lesích velice pěkně držel.
Aidamko1
Snad to spadne i tady ale od Tábora na západ zase nic asi nebude? Čechy se asi nedočkají nikdy příští týden sice srážky ale déšť modely navíc na středu zvýšily teplotu
Jinak Jižní Morava má šanci i na 20 cm celkové pokrývky fakt nevídané, na horách skoro nic na Moravě na běžky?
Tak oficiálně první chumelenice tady, přišla sem přeháňka která na začátku měla jen déšť se sněhem ale dostala se sem nejsilnější část a chumelí.
Nedrží se ale
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.