Přejít na hlavní obsah
AKTUALITA: Ráno ještě ojediněle slabý déšť, teploty průměrné

Diskuse o počasí Koronavirus intenzivně zasahuje oblasti s výrazným znečištěním ovzduší

419
# 22.07.2021, 17:59

Mike11
neokopíroval jste to všechno.. O tachyarytmii se jedná v situacích, kdy srdeční tep přesáhne 90 až 100 úderů za minutu. Příčinou bývá obvykle porucha v tvorbě a vedení srdečního nervového vzruchu. Pokud se ovšem objeví neúměrně dané situaci, může představovat patologický jev, který je nutné okamžitě řešit s lékařem...což jsem i řešil, holter to ukázal, a lékař napsal zprávu s podezřením na reakci po očkování, tu jsem dal paní doktorce, včetně hodnocení záznamu, Tachykardie trvala bez přestávky přes dvě hodiny a musel jsem dostat antiarytmika v injekci, a to celkem dvakrát za dva dny, nikdy před tím jsem to neměl, nikdy poté už taky ne.. ale nemíním tu zabředávat do debat o diagnoze..

A co je tedy dostačující hladina protilátek, a kterých? Toho jsme se nedobrali, toho čísla.. blbý no, že to nevědí ani lékaři..

43
# 22.07.2021, 18:04

palma
Myslíte že očkování nedá dostačující hladinu protilátek?

173
# 22.07.2021, 18:07

Mike11
Takže dneska odpo při běžné chůzi, kdy mě fitnes náramek naměřil frekvenci nad 140bpm s maximem 157bpm jsem měl tachykardii? Zajímavé.. To si myslím, že je to tam špatně napsáno, protože to bych sebou sekl na zem.

palma
To věřím, v rodině máme tachykradika a není to nic příjemného.

419
# 22.07.2021, 22:03

Mike11
Co to zas melete, ptal jsem se na to, zda někdo z těch vašich odborníků definoval dostačující dávku protilátek, a tím i do kdy je účinné očkování, a vy mi tu vkládáte do úst, co jsem nikdy neřekl a netvrdil a pak eventuálně povídáte něco o manipulátorech.. tedy, jaká je dostačující hladina protilátek, a za jaké hladiny(nehladiny) je potřeba, dle lékařů, očkovat, o to tu běží, a s tím je spojeno to, že když očkujete někoho s vyšší hladinou protilátek, tak je to zbytečné a navíc je riziko horších následků po očkování.. no a pokud na to nemají odpověď ani "odborníci" tak proč tvrdí, že i lidi s protilátkami po prodělaném kovidu je nutno očkovat, buď je to alibismus, nebo nevědí a radši bodnou vakcínu..a český soud rozhodl, že bez definování to nutné není, a tuto definici požaduje, a ti odborníci místo definice chtějí ve své podstatě kriminalizovat ty, kdož by díky tomu, že mají prodělanou nemoc, nešli na očkování a měli by zároveň nárok na stejné výhody, jako očkovaní, což odborníci nechtějí...tak ať sdělí co a jak.a bude klid.
Je to totiž kardinální otázka, přímo z praxe, když bude mít jeden člověk po očkování za čtyři měsíce stejnou výši protilátek, jako člověk po prodělaném kovidu, a ten, dle "odborníků" se bude muset očkovat, pak se tedy bude muset znovu očkovat i ten očkovaný a vo vo votom to je...

81
# 22.07.2021, 22:39

palma
Skvělé, lépe bych to nenapsal???

43
# 22.07.2021, 22:47

palma
No zatímco tu brainstormujeme o tom, jestli ti co prodělali covid mají dost protilátek, u očkování je to jasné. Proto dává smysl očkovat i ty, co prodělali covid na podzim nebo na jaře. Mají jich dost nebo nemají? Co proti mutacím? Zřejmě je potřeba udělat 2M testů na protilátky. Větší smysl dává je prostě naočkovat.

Co si budeme namlouvat, ona je to většinou jen výmluva lidí, co zarytě odmítají očkování.

419
# 22.07.2021, 22:50

Mike11
Takže podruhé, očkovaný má stejně protilátek, jako ten, co prodělal covid, koho z nich očkovat a koho ne a proč..a kdy očkovat znova ty proočkované, když nedokážeme určit, jaká úroveň protilátek je ta, která postačuje.. che..
a jeden na závěr, v Tokiu jsou v izolaci plně očkovaní sportovci, protože jsou positivní,,
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kritizovany-l...

43
# 22.07.2021, 22:53

palma
Jo nakazili se od doktora, který odmítá očkování na základě toho že si "měří nezávisle imunitu".. ale to už jsem vám vysvětloval.. nenaočkovaný nakazí všechny kolem, od očkovaných se ale nakazí minimum

81
# 22.07.2021, 23:02

Mike11
Od koho se nakazilo dalších 80 sportovců?

419
# 22.07.2021, 23:02

Mike11
Tak koho očkovat z těch dvou, když mají stejnou hladinu protilátek, neočkovaného po kovidu, očkovaného ne, nebo oba..:cool: a jaká je dostačující hladina protilátek, pokud to nevíme my dva, dobrý, pokud to nevědí lékaři..špatný.. a v tom případě udělají špatný rozhodnutí.

43
# 22.07.2021, 23:06

palma
Ale vědí ;-)

Do I still need the vaccine if I’ve already had COVID-19?

Absolutely. While we know recovering from a COVID-19 infection means you will have circulating antibodies in your system, we are still learning about how the immune system handles the antibody response after a natural infection. We’re not sure how protective the antibodies are from different kinds of infections — such as an asymptomatic infection versus a symptomatic infection. With vaccination, we know that people with healthy immune systems are getting a great antibody response. So I would recommend vaccination even after a COVID-19 infection to get the best protection.

419
# 22.07.2021, 23:07

Mike11
Tak koho naočkují a koho ne, z těch dvou, když vědí..no, ale vlastně když koukám na to, co ten text značí, tak nevědí, a radši budou očkovat, z čehož plyne, že nevědí ani, jak dlouho a za jakých hodnot ještě bude to očkování účinné, čili vědí prd, ale očkují, což dá imunitu, ale nikdo neví, na jak dlouho, a tak už chtějí prát do lidí třetí dávku, a za jak dlouho nám řeknou, že je nutná čtvrtá, pátá... desátá, s tím, že nebudou vědět, kdy účinnost vyprchá..
Jen tak mimochodem, když proděláte plané neštovice, máte imunitu na celý život, když vás naočkují, máte ji nanejvýš na deset let a pak máte smolíka..

ota
2430
# 22.07.2021, 23:09

Mike11
Nezlobte se, ale jak vlastně můžete vědět, že očkování poskytuje dostatek protilátek, když podle našich "odborníků" z ministerstva bezpečnou hladinu protilátek nelze určit? Je naprosto neuvěřitelná drzost lidí na ministerstvu, které prakticky odmítlo respektovat rozhodnutí soudu.

173
# 22.07.2021, 23:14

Jo naše sousedka včera odpo na druhé dávce a dneska večer, když jsem zaléval, tak jsem ji musel pomoct do postele, protože nemohla vůbec chodit. Ty nežádoucí účinky mě v poslední době začínají děsit, a jelikož jdu v pondělí na očkování, tak z toho zatím nemám bůhví jak dobrý pocit.

Jen se zeptám, kdo všechno z vás měl nějaké nežádoucí účinky po vakcinaci.

43
# 22.07.2021, 23:34

palma
No s těmi neštovicemi je to trochu jinak.. po prodělání ve vás virus přežívá a v případě oslabené imunity se vrací jako pásový opar a dělá znovu zdravotní potíže.

81
# 23.07.2021, 00:00

Mike11
Přesto je lepší je prodělat už kvůli novorozencům.

419
# 23.07.2021, 06:27

charlie
Obzvláště mne zaujala tato pasáž...Tyto výsledky ale nemusí platit pro osoby, které covid neměly, ale byly „jen“ očkovány. Imunitní paměť totiž u nich bude pravděpodobně jiná než ta získaná proděláním nemoci.
Podle Nussenzweiga u nich tedy bude zřejmě nutné podání další dávky vakcíny, která nějakým způsobem imunitní paměť ještě podpoří.
Copak na to pan Mike11...asi nám napíše, že to zjistil ten nesprávný odborník, že mu nevěří, že je vše jinak... Optám se po neděli v nemocnici, co na to vrchní očkovatelka říká, když mi sdělila, že někdy na jaře třetí dávka, jinak nemám už do nemocnice chodit... ta bude mít dilema, už se těším..:D. Pro mne to znamená, že se již očkovat nemusím, mám to do konce života.. fajn, Mike holt bude muset opakovaně, ale to on rád a ochotně..

A hele, další vlaštovka...https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ockovani-va...

Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.