logitech Tak to se máš. Ono to u nás stejně určitě roztaje. Alespoň,chvilku se musím radovat. I když sníh vydržel od pátku,včera jsem se taky docela divil,když jsem jel do práce a za Holicemi nic.
Zatím není jisté jak silná obleva bude a jak dlouho bude trvat. Takže obavy nejsou na místě. Oteplí se na pár dní s teplotou nad nulou. Od 500 metrů nad mořem bude sněžit. Takže tak.
Se sněžením dorazila obleva, u nás tak 1-2cm, výstraha pro naši ORP (nikde nebylo nad 5cm) úplně mimo, budou skoro +3, do večera jsme bez sněhu, můžou vydat další výstrahu na náledí.
radek4545 Mě by to vůbec nevadilo, kdyby bylo 10mm v dešti, ale mrkněte na úhrn srážek z této fronty, u nás úplně zanedbatelné srážky přitom to srážkové pole tady přecházelo taky, naprosto nechápu, přece nejsme za kilometrovejma horama, ale pouze o 100m vyššíma kopečkama a srážková díra jako pr..e.
jack Tak zase klídek. 20 čísel mokrého sněhu vypadá úplně jinak...už podle toho auta nebo sloupů u baráku je poznat, že sněhu bude tak do 10 čísel max. Možná i o něco méně. Hlavně na celém Břeclavsku za posledních 24 hodin spadlo ve 3-5mm srážek a to ti za žádné situace neudělá 20cm a už vůbec né mokrého. Realita? 3-5mm v mokrém sněhu je 5-8 čísel nanejvýš.
charlie No jo, vy jste v nížině za Krušnejma horama až o 1000m výš než vy, tam je to pochopitelný, ale já tady 2 vesnice o 150m výš mám nakydáno taky přesně podle radaru, ale u nás nic a teplotou to není (naopak níže bylo chladněji). Prosím o vysvětlení.