také si dovolím přidat tři archivní snímky ze zimy 2005/2006. Svratouch tou dobou udával výšku sněhové pokrývky až 150cm, u nás zřejmě o něco méně, nicméně tak nějak tuším, že tolik sněhu u nás již neuvidím, nutno dodat, že na silnici bylo cca 20cm ujetého sněhu
Misla Škoda, že nemůžu najít svoje. V tu dobu jsem byl na Jistebnické Vrchovině u Tábora (cca 550m.n.m.) a také to tady byl masakr. Přesně jsem tam strávil na chalupě celou epizodu kalamity, kdy jeden večer bylo 5cm starého sněhu a pak začal masakr, kdy během asi 4 dnů napadlo 110-120cm. U silnic 3 metry vysoké bariéry a na odlehlejší dědiny musel vyrazit šípový pluh, protože jinak by se tam nikdo nedostal.
Akorad z prace z Kvasin a hroznej mazec, ten snih docela v klidu, ale ten led pod nim uz horsi. Z 30km/h jsem mel asi 10m brzdnou drahu. 10cisel za 2hodiny a vali furt.
No sněží něco přes hodinu a je to citelně znát, je to úúúžasné. Bohužel cesty už tak uúžasné prej nejsou. Jen mě dokáže nas.at, jestli opravdu odpo bude chcát a zítra má taky sněžit i pršet. Nemůže to počasí být normální
logitech V Moravanech nic mít nebudeš Holicemi to končí. Přikládám foto z Chrudimi. Sníh jsem si přivezl na autě. Kolegové čumí jak puci Obrázek nejde přidat, vlozím do počasí u Vás.
cewr Do Moravan nastesti nejezdim porad. Jen trochu vic na zapad (Opocno) 295m n.m. tu taky nejaky snih je, tak 7cisel...v kvasinach bude pres 20 asi uz. A v Moravanech to stoji za prd ted porad..to uz musi byt kalamita, aby tam neco napadlo. A kdyz uz napadne, tak to stejne druhy den roztaje.