Frnda Proč by za bouřky měl padat strom, nebo nedej bože se propadat barák? Tady bylo bouřek a vše stojí, stromy i baráky, to co popisujete se hodí spíše na zemětřesení.., navíc bouřky k jaru a létu patří, takže by to bylo potvrzení, že svět je ještě v pořádku..
palma Ja mam pocit, ze kdyz bouri, fouka vetsinou velmi silny, zabijacky vitr Uz jen proto doufam, ze uz nikdy zadna bourka nebude! Bezpecnost spoluobcanu na prvnim miste!
Frnda Propadne barak? Co berete za matros, ja chci taky, kdyz tak soukroma zprava, dekuji. U nas padaj stromy az kdyz fouka nad 150 za hodinu, jinak se deje uplny H. a tech dnesnich 60km/h urcite prezijem.
logitech No pozor u nás byla jednou taková bouře, že létaly střechy a v okolí padly skoro celé lesy, v sousední obci Slavošov dokonce to vzalo celý karavan i s mužem uvnitř, tak to byl fakt masakr tak odhadem 200km/h prostě hotový hurikán nic takového jsem nikdy neviděl
F4 Tady Sumava vyrobila nadhernou predfrontalu, leje bozsky.. Vam se tam blizi ta oranz cara a mohutni nad Krusnyma.. to jsem zvedav Edit 11mm z jedne predfr. prehanky, super
Jinak paráda, zase už pěkně leje, nikde nikdo neletí, stromy nepadaj a barák nám furt stojí na stejném místě, a soused mne pozitivně naladil, přinesl ukázat košíček hřibů kovářů, až odprší pujdem na ně, prej sou tam maličký, tak to zatím popoleze
tomášzposázaví 25. 6. 2008, že? Na YT je o tom dost zmiňováno v jedněch střepinách, tuším pod názvem Tornáda a silný vítr. Podobně to schytaly oblasti jižně od Chrudimi, např. Smrkový týnec, ale i oblasti Jeseníků. U nás byl taky celkem mazec, ale mnohem horší to tu bylo 4. 8. 2013, kdy nás kromě přechodu bow echa zasáhl asi půlminutový downburst, to bylo fakt něco strašného, všude spoustu zlámaných stromů a rozebraných střech, troufnu si říci, že zde tehdy mohl být náraz i 120 km/h.