Západoslovenský kraj:
Bratislava Max Min
Sobota 16.2. polooblačno 0 °C -5 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno 1 °C -8 °C
Pondelok 18.2. prevažne oblačno 2 °C -5 °C
Utorok 19.2. prevažne oblačno 5 °C 0 °C
Trnava Max Min
Sobota 16.2. polooblačno -1 °C -7 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno 0 °C -10 °C
Pondelok 18.2. prehánka 2 °C -5 °C
Utorok 19.2. prevažne oblačno 5 °C -1 °C
Nitra Max Min
Sobota 16.2. polooblačno -1 °C -7 °C
Pondelok 18.2. prehánka 2 °C -5 °C
Utorok 19.2. prevažne oblačno 5 °C -1 °C
Trenčín Max Min
Sobota 16.2. prevažne oblačno -2 °C -5 °C
Pondelok 18.2. sneženie 1 °C -5 °C
Utorok 19.2. prevažne oblačno 2 °C -1 °C
Teraz nasleduje stredoslovesnký kraj!. ...
Diskuse o počasí *Meteo expres s Pumou a HuJinTaom
Stredoslovenský kraj:
Žilina Max Min
Sobota 16.2. snehová prehánka -2 °C -6 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno -1 °C -12 °C
Pondelok 18.2. sneženie 1 °C -7 °C
Utorok 19.2. snehová prehánka 2 °C -3 °C
Banská Bystrica Max Min
Sobota 16.2. zamračené -4 °C -9 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno -2 °C -13 °C
Pondelok 18.2. sneženie -1 °C -8 °C
Utorok 19.2. snehová prehánka 2 °C -4 °C
A teraz východoslovenský kraj!. ...
matejmilko
Ale ved snezit bude aj tak!!!!!
Východoslovenský kraj:
Prešov Max Min
Sobota 16.2. snehová prehánka -3 °C -6 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno -1 °C -11 °C
Pondelok 18.2. sneženie 2 °C -7 °C
Utorok 19.2. prehánka 3 °C -1 °C
Košice Max Min
Sobota 16.2. snehová prehánka -3 °C -6 °C
Nedeľa 17.2. polooblačno -1 °C -11 °C
Pondelok 18.2. sneženie 2 °C -7 °C
Utorok 19.2. prehánka 3 °C -1 °C
A teraz ostatné regiony Dolný Kubín, Poprad a Dubnica nad Váhom takto to bude bývať každý deň o 17:30 predpoved pre celé Slovensko aj regiony každý den večer predpoved pre Dolný Kubín textová každý druhý deň a grafická každý deň!
HuJinTao
Vdaka za KOsice..a pod na pokec uz.-.
Ano Matej Milko má pravdu bude to súvisieť s teplím frontom takže sa pomaly ale iste začne od pondelka otepľovať a severné prúdenie sa bude meniť ako som sa zmienil vo svojej textovej predpovedi sa bude meniť na severozápadné a neskôr až na západné takže opäť ako už tradične nebudú všade zrážky v rovnakom skupenstve teda nie snehové ale tu na severe je isté že sa sneh udrží aj na východe ale v utorok už v Košiciach má pršať a u nás už len snehové prehánky myslím tu DK Dolný Kubín som si takmer na 100% istý že tento víkend bude najmrazivejšia lyžovačka tejto zimy takže sa už teším dúfam že ma tam pri tom búrliváku neodveje!
HuJinTao
V Kosisicach nebude prsat....shmu prehana....
Ma blbe predpoved na tri dni a viac...neverit tym nezmyslom...Uz mam skusenosti s tym,..
Ale to nehovorilo Shmú i ked máš pravdu tím predpovediam sa nedá moc veriť ale toto je z meteo.sk a nie zo Shmú tak píšme dajme tu tomu trochu života do toho umierania! OK. ...
Snežiť bude v pondelok aj tak, ale potom sa oteplí. Takže ak aj čosi napadne, v budúcom týždi to zmizne. Ale radšej na to teraz nemyslieť.
a nemôze sa to este zmenit?
matejmilko
Dolezite je, ze prava zima este len pride...tu v KE sa zamracilo.........ta snehova burka dnes v KE bola..
Šanca, že by sa to zmenilo, je veľmi malá, 5-10%.
Presne tak, pravá zima ešte len príde (na 3 dni...) a v Košiciach bola búrka? T.j. aj s bleskami?
matejmilko
Blesky nie, ale hromy urcite, poriadne, vietor zosilnel cca zo 50 km/h na 75 km/h a snehove jazyky a zaveje boly raritou!
Pardon...bolii..mäkke i....zmylil som sa....ponahlam
v žiline o 12:55 bol FUJAVICA VIETOR DO 70KM A SNEZISLO HUSTO NEVIDELO ANI NA KROK SNEHOVE JAZIKY TRVALA ASI 15MIN
Anonymní
NO to hej...cawko tommm..pod na pkiec..vlastne uz si tam..pod pisat!
Ale Peter Jurčovič ten ktorí toto ochladenie prepokladal to Valentínske tvrdí že výrazne studený ako celok má byť aj posledný kalendárny mesiac zimy Marec ale ako vás poznám pán Matej Milko nieže by som s vami nesúhlasil alebo chráň boh že by som proti vám niečo mal ale vy budete mať pre nás inú alternatívu v počasí ako vždy a to preto že ste objektívny a že ste realista a v tom ste výnimočný preto vám verím a na to že ste mladí človek a občan Slovenska tak ste výrazne zachvial meteorologom stoličky tím myslím že ste veľmy úspešný vašu stránku si denne pozrie takmer jedna základná alebo stredná škola čo sa tíka počtom teda tak aj nad 550 ľudí denne fakt máte úspech len tak dalej ale to už s počasím moc nesúvisý tak to tu nebudem pliesť tak píšme chlapi!
idem oliver uz tam idem
matejmilko
HuJinTao
Peter Jurcovic - je to nesputany, nedockavy, odvazny a tolerantny muz a meteorolog. Je spoilahlivy, jeho rozpravkove dlhodobe predpoved sa plnia, takze on mal tedy pravdu....vidno, ze klimatologicky aj obycajny meteorologovia ako je peter jurcovic ma väcsiu rozhladenost, ako ostatni..
Matej MIlko je opatrny, nechcem proti vam nic hovorit p. Matej MIlko, ale nie len vy, ale ini opatrnejsi meteorologovia hovorievali tak asi pred tyzdnom, ze ziadne ochladenie nepride...
Mne spadla sanka z tvare, ked som zapocul, ze Valentinska zima pride..
Mimochodom, v Kosiciach je po snehovej prehanka, dnes je v poradi uz stvrta
Ja som nehovoril, že nepríde, len, že je malá čanca, že príde.
Čo sa týka predpovedí pána Jurčoviča, samozrejme, ak raz taká predpoveď (na 2 týždne dopredu) vyjde, zabudne sa, že 3x predtým to nevyšlo. Spomínam si, že údajne mal nastať vpád studeného vzduchu a nič sa nedialo. Nechcem naňho útočiť, veď predpovedanie počasia s dá robiť aj takto. Ja som viac realista, nie populista.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.