ano uvolni sa mame pocasie pred sebou
Diskuse o počasí Aktuální počasí v únoru
Pozrite a čo sa škriepite a nebudte ješitný všetko sa urovná a z vás raz budú dobrí meteorologovia a hlásatelia počasia a ja zase dúfam a verím že zo mňa raz bude dobrí rečník a hovorca pol. strán alebo lepšie rovno politik! a nerobte tu okej budte na seba milý ved ste spolužiaci sakra no nie!
no on je osmak ja siedmach a oliver ved prepac sak sme len ludia
:coolohoda......tak matej milko ma inu predpoved resp. od neho som cakal daco jineho..a keby som sa nahodou vyparil len tak, tak aby ste vedeli, ze som uz isiel takze dopredu vam hovorim do ocasia a dobru noc...
Ale nie..do tejto temy viac nepisme..toto som ja vyhradil an aktualny stav pocasia
tak do sneziena
cooooooooooooo
Aktualny stav pocasia v Kosiciach na Slovensku:
Zatazeno, hmla, slabej obcasnej dezd, teplota 2C, bezvetrie.
S pozdravom OLiwer.
Tak ako som hovoril. To sneženie bolo len z nízkej oblačnosti.
Ale co teraz??V grafickej predovedi davaju pre Kosice dazd so snehom...na shmu.sk
A to slabe snezenie co vlozili do meteogramu vobec nebolo..nic...len ked som isiel do obchodu, tak som videl, ze na parkovisku su zaparkovane zasnezene auta, ktore prave prisli z mesta..mozno na tom predsa nieco bude...ale ved ndes idem na stanicu, tak uvidime!!!
Skoor vsade su vysoke teployt dnes rano..ved v KE bolo vcera vecer 0C dnes rano resp. pocas noci sa oteplilo na +3C....a poprad tiez..+3C a snezenie tam tiez nemoze byt!!?????
V Poprade a na Orave dazd a v KE dazd so snehom????dava to zmysel???
Nie, preto hovorím, že bude pršať, len na horách snežiť. Aj to skôr smerom na SZ.
Nech radsej v KE bude mrznuci dazd, akokeby tu mal padat len obycajny dazd!
Ale ani to nie je možné, lebo je nad nulou. U nás večer takmer mrzlo, bolo 0,8°C, ale už je +3,2°C.
TAkze v Kosiciach len dazd???????TO bude nuda...a nie je nijaka sanca na dazd so snehom??
A ked teploat klesne ku 1C.....????BUde nieco z toho..
A my sme vcera boli taky naivny aj s HuJinTaom, ze v KE a na Orave bude nsezit..pchaaa..!!!TZbytocne!!
Môže klesnúť, ale podstatné je, čo je vo výške. Ak je hranica 0°C v 1000m a pod tým nad nulou, napr. +3, len pri zemi je tenká vrstva studeného vzduchu, i tak bude pršať.
Vdaka
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.