ked sme uz pri tej zime si pamatam, ze tu v Novej Bystrici nebol vtedy 2 mesiace odmak snehu. od 5.1 do 15.3 teplota nevystupila ani raz nad nulu.
A za tu zimu tu napadlo podla mojich merani cca 9 metrov snehu. A bolo tu vtedy prvy krat po asi 10tich rokoch -30 stupnov. Konkretne ja som mal minimum -31,5 a to nebyvam v najchladnejsej casti obce. Najchladnejsie miesto mame v najsirsom mieste doliny v dedine. Aj ked idem autom tak je tam vzdy, hlavne pri vacsich mrazoch rozdiel aj 2/3 stupne. Mal som aj v plane to tam ist zamerat, ale ma zradil palivovy filter na naftaku
Idem uz aj Ja haji haji. Dobru noc a DOPOCASIA
Diskuse o počasí Aktuální počasí v únoru
Neviem ci sa este niekedy dozijem snehoveho rekordu z tej zimy tu v Novej Bystrici okolo 10 Marca sme tu mali v spodnej casti obce (500 m.n.m) 150cm snehu v strede kde zijem aj Ja 170cm, a na konci obce (700 m.n.m) nechybalo vela do 200cm. Este 5. Aprila 2006 tu bolo 70cm snehu. Momentalne je tu situacia taka, ze je tu na zaciatku obce 10cm snehu a na konci okolo 30cm. Aktualna teplota -5,2.
Tu v Novej Bystrici bolo dnes rano -7,4. Cez den tu bolo krasne slnecne pocasie, ziadny vietor fakt super. Cez den tu bolo maximum +3,2. Momentalne je tu stale jasno a zacalo sa ochladzovat este o 15:30 tu bolo 2,2 stupna a momentalne je -4,3 a ide to dost vyrazne dole. Dnes tipujem -9
Ahoj Kysučan teda ľuboš u nás je +1.7st. A na noc no hlavne pred ránom očakávam aj 0 alebo -1st ale to závisý od oblačnosti čo inak stou met. stanicou schválilo ti Shmú že ti ju na tvojom pozemku zriadi a postaví a že ti budeš jej monitorovateľom resp. takím ich dobrovoľným pracovníkom povedz my to na ICQ ked tu budeš ok ahojte zatial!
No ono je to vsetko v rieseni, som Ti aj pisal, ze najblizsi rok az dva na to nebudu mat financne prostriedky. Inak na taketo veci sa ma pytaj radsej cez icq, lebo to posobi tak chvalenkarsky, ze prave mne by sa mohla naskytnut taka sanca. Inak momentalne je tu -2,1. Tak zatial.
pozrite sa na shmu kliknite na trlgart a je tam uhrn zazok 1000mm za hodinu to by tam za sest hodin napadlo 6 metrov snehu to bude nejaky omyl
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.