Pěkně se to osekalo, já už tam viděl tu samou situaci jako v sobotu ráno, ještěže tak... trochu kape, tak jen čekám kolik bude sumička za duben, v rychlosti jsem to proletěl a mám 92 mm, při normálu 58. Co na to říct.. ať už to táhne do háje
Mně tahle níže nadělila 8 mm a dva dny před situací to vypadalo opravdu hustě, jeden by se nechal hned unést.. no mám naměřenou rovnou stovku za duben, obec dole v údolí ode mně asi 1,5km měří úhrn 91 mm takže to zas takový rozdíl není. Nejvyšší denní úhrm mám 30 mm, obec 35 a průměrná teplota jim spadla na +8,8 Dnes tmax +9 a už to klesá dole, ten průměr se už moc za těch pár dní nezvýší. Za to srážky výhled =0, tak to se bude oslavovat
Peter Sedlák 1 No ještě by z toho tady mohlo něco spadnout, zatím opět čistá nula. Chodí to zatím jen severně od města, tam zapršelo slušně, za jezerem směrem na Litvínov a pak šup na Bílinu
Tady nic, ani kapka. Přeháňky daleko. Víc asi psát nemá cenu. Možná jen to, že aspoň ten Prostějov něco menšího trefilo (4 mm včera a 4 mm zatím dnes).
MostMost a na to jak to vypadalo ráno to najednou chytlo pořádnou sílu a 3mm. hodně intenzivní kroupy. s těmi zelenými stromy to ve větru fakt vypadá jak bouřky v červnu
Leknín Tak jsem to opakovaně poscital a za duben mi vyšlo 78,5 mm /,průměr je zde 63 mm/, takže mírný nadprůměr. Jinak min. do středy beze srážek a občas s větrem. Z TN 5,6 mm, dnes 0.