Diskuse o počasí Bude příští týden na horách sněžit?
[b]ludvicek[/b
No je tady více zimofilů, ale já i moje rodina se třeba těší na pořádný vedro a není to výjimka aspoň se dá chodit k vodě nebo být dlouho venku, co v zimě jednak máš skoro samou tmu to je to nejhorší a nejsem zrovna sportovně založený zimní typ, aspoň můžu z obce odhazovat sníh (když je) to se aspoň pěkně protáhnu přes zimu vždycky trochu zlenošním
Edit
Vlastně se ani na to ochlazení moc netěším však bude teprva polovina září a už bude jen kolem 10°C to už musím zabalit zahradu vždyť ráno bude mráz už
To loni přišla plískavice až po 10.10
skupsw24
No tady jsem letos v únoru zažil neskutečnou vichřici při silné přeháňce s krupkami. Nárazy větru byly určitě přes 100 km/h možná až 120 km/h. Stromy se ohýbaly neskutečně, ale všechny vydržely. Jsou tu takové otevřené svahy, kde vítr nemá žádný překážky a dosahuje vyšších intenzit.
Na zimní vichřice si ještě počkáme zatím mi budou stačit maximální teploty 15 stupňů. Začnou ty krásný mlhavé dny, které jsou supr na vandr a voda už bude vychlazená na otužování a další měsíc si myslím, že je realný nástup zimy teď by to stejně jen roztálo, i když probudit se ráno při padajícím sněhu uprostřed lesa má taky své kouzlo, které mám rád
skupsw24
Ale to je pak konec bouřek swene. Tak co je lepší? sníh nebo bouřky?
Hrůza, takové velmi podprůměrné září. Tak se babí léto letos konat nebude.
Chlad asi bude do konce září, GFS má neustálý severák, naopak Ecák od 23.září možná oteplení? Ještě se uvidí
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.