igor127
V Praze je nadherne. Vcera jsem se cely den koupal, koupal jsem se i v noci. Skoda jen, ze jsem nebyl u vody. Tohle vlhky peklo je proste pro opravdove labuzniky
No zitra mam nejake vyrizovani na devitce. Vyrobil jsem si kopii odevu bojovniku z Arrakisu, takze bych snad mel prezit. Pokusim se vyhledat uzivatele Ondru83 a dorucit mu kanystr vody, abych mu ulehcil jeho tezky udel poustniho nomada! Jen mam trochu strach z tech pisecnych cervu. Vcera prej nekoho zase slupli i s autem nekde ve Vysocanech...
Diskuse o počasí Vlna veder od 27.6.2022
Lucina
Dejte pokoj, dyť je teplo teprve týden.
Jinak ochlazení osobně moc nevěřím, statisticky je velká pravděpodobnost, že se to zase otočí do tepla, jako to bylo celý červen. Možná bude pár dní teplotně pod hranicí letního dne, ale celý červenec chladný, to je jako sníh na Vánoce = silně nepravděpodobné.
Včera byl naprosto luxusní den, jasně že bylo dusno, ale jen kolem poledne, pak se zvedl vítr ze severu a při +22 už to pak bylo příjemné, doma uvnitř 23 a dnes ráno venku 17 a opět nádherně vlhko, takhle to miluju, jak večery, tak rána a i nyní je nějakých 20, bohužel za týden to bude maximálka, což je mizérie, prosil bych zůstat mezi 24-28 please, aspoň měsíc. Jako ale 31-35 na JV Moravě je brutus, ale týden by se snad dal vydržet, pak tam bude pár měsíců příjemněji než tady, vlastně většinu jara i podzimu, já určitě raději 25 než 15, a to nejsem žádnej mladík
U nás díky tomu, že nepršelo, je vlhkost jen 30% a rosný bod na 14....Ale venku už je nyní 35 stupňů, to je fakt terno a výhled počasí na in-počasí? do 11.7 to ukazuje celkem 2 mm srážek, takže to vypadá že si sice dáme pauzu od extra tropů jen na 26-30 ale bez deště....
Tady skoro 36.. Zítra předpovídají ještě víc...
21:30 a aktuální teplota je 27,3 °C. Další tropická noc a další propocené prostěradlo
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.