Ondra83 Na Praze 9? Však v Praze bylo přes 30 jen v centru (Karlov, Klementinum), všude jinde do 29 stupňů (i Vinohrady). A těch 36 stupňů na zítřek hlásí kde? I teplotní extrémista Aladin na zítra hlásí (alespoň pro Prahu 4) 33-34 stupňů.
lukashrn Já tu měl 30.4, místní stanice v Bohdalci 30.2, v Chuchli 33. Praha 9 je docela rozpláclá, no já mám přes silnici už Prahu 3, do centra nedaleko.
Zítra jsem to nebral přesně podle lokace, ale je tam hodně kapes na mapě 35+, pochybuju, že v Praze bude nějak zásadně chladněji Přímo v aplikaci jsem to na desetiny nezkoumal, jen koukal na mapu
igor127 No jo, konkrétně pro moji pozici to není moc přes 30, sypu si popel na hlavu. Jinde bylo výrazně více, přestože tam ráno bylo na aladinovi 26-27. Můj původní příspěvek byl velmi všeobecný, ale skončili jsme u mého domu, tak jo. Tomuhle se říká pro stromy nevidět les ;)
Tady i tropická noc k tomu Porovnání předpovědi z dnešního ráno a včerejšího rána, dlouho jsem neviděl takový rozdíl bez toho, aniž by zásadně změnila synoptická situace.
Úderem 2.7. začíná peklo, mně in-počasí maluje jen kolem 20 Ta předzvěst chladnějšího července tam byla delší dobu, teď jen aby se to nevleklo nějak moc dlouho
Leknín No je fakt, že děcka budou na táboře a to je prostě nutný suchý a teplý počasí, takže nějakých 20°C s deštěm je otrava. Ale jsem stále optimista, trend je od začátku června spíš oteplování.
ludvicek Nj, tady děcka měly v pátek vízo a jsou teď doma v bazénu, klídeček, pivko a pohoda, aktuálně jsme překročili +30. Nechápu proč každý rok tady opravují školu a to byly víc jak rok na distančce. No nic, tábor mají až v srpnu, mezitím jedou k příbuzným na juh Slovenska s manželkou, tam je to úplně iné kafé..
In-počasí by mělo něco s těma výhledama dělat, musím stále +3,4 stupně připočítavat. Jinak články super a je tu dobrá partaj. Na 6.7. mám tady +18, fakt to nemá cnu sledovat. Užívejme léta, až na ty srážky, tady to bude za chvílu o hubu