Diskuse o počasí Silné/velmi silné bouřky 7.8.
Tak tady asi můžu zapomenout i na pěknou blyskavici, přijde mi že bouřky budou zase posunutý na V víc než by měly
Aktuálně u Lovosic cestou z práce po D8 zataženo a déžd. Pochybuji , že u nás v Ústeckém Kraji budou nějaké silné bouřky. Ale u Prahy ještě bylo poměrně teplo, tam by se něco dovalit i mohlo. Každopádně , zítra ráno mám namířeno na hřiby na Dolní Žleb, snad nebude srážek tolik , aby se údolím zasa valila voda, co myslíte ?
Daniel Moudrý
Viď jsme měli bouřku v Ústí nad Labem včera. Jen já z práce dojela až po funuse 18:45, jen byly mokré ulice , muselo ale pršet dost.
Dívám se na ten radar, ale vypadá to na výdatný a dlouhý déžd i v Ústí nad Labem, možná i zahrmí.
Já se na to netěším, tenhle systém bude jen o větru a to je o ničem, naopak máme obalenou švestku, tak jestli to hodně zafouká, tak hrozí, že se poláme a o to nestojím loni přišel v bouřce silný vítr a pár baráků od nás to polámalo vzrostlou švestku, která následně polámala vedle broskev, mám rád bouřky kde jsou pořádné blesky, hromy a liják, ale tady moc blesků si myslím nebude hlavně ten
DavidD
No je pravda, že to měli dost blízko u sebe, asi to nějak neodhadli
Myslím, že i na Ústí nad Labem něco jde i když pomálu. Směr Teplice je tmavo i když zasa taková bouřka jako teď řádí u Pasova , to nebude.
To vypadá, že vzniká bow echo na tom jz
Jde to více na východ no. Jen déšť bude.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.