S večerem a nocí se myslim dočkáš.. Tady uz to chytá, jen o nejakych cca 30mnm výš..Pomalinku se ochlazuje.. Ale čert vem snehovou pokryvku..Hlavně že budou nejake mm..
Zdravím ve spolek, momentálně su mimo dlouhodobě mimo ČR, no situace bude velice zajímavá, su zvědavý co rodina pošle za fotodokumentaci.Inak momentálně su v okrese Michalovce (Slovensko) tady vysloveně jarní počasí skorojasno
Tak si ten historický zásyp užijte no, otázka je jestli se v tom sněhu bude dát vůbec chodit a jestli je to k radosti v půlce dubna. A bacha na povodně, tenhle region je pro ně přímo zaslíbený a jsou tam rádi...
Ice Diky, to jsme v podstate stejné stř. polohy.. Tedy spíš takové podbeskydí.. Nebo nejaká dolina uvnitr Beskyd..? No jsem zvedav, jestli tam dostanete ten veliký zásyp.. Byla by to v pulce dubna vcelku raritka
aura33 OK, já jen, že to dost špatně zní.. Něco takového psal totiž i F4, takže asi tak no. Ten příspěvek mažu, tak aby to náhodou někoho nepohoršilo. Kolik napršelo u Mělníka?
Aktuálně jsme se dostali na 0,3mm srážek.. No zatím nic moc.
Cejtím propadák.
Jo a prosím vás všechny o jedno. Tykejte mi prosím, jelikož jsem ještě dost mladý.