Tak jsem byl merit a celkem mame 20 cm. Jsem zvedav, kolik spadne na fronte. I tech 20 cm je vsak na nasi nv luxus. Predpokladam, ze v 300 mnm nemame v cr konkurenci co se vysky snehu tyce.
Prady Taky se mi to nespravedlivé rozdělení sněhu nelíbí, navrhuji napsat společně evropské komisi, aby zjednala nápravu, a zařídila kvóty na množství sněhu, a když to nepujde po dobrém, tak nařídit přímo přerozdělování, v takových Alpách neví co s tím, a i Španělé si nasyslovali..
kuba swan1 Tak v podstatě dle předpovědi , jakoby se o naše pohraniční hory ten pás rozlomil a oslábl. Z toho bude 10-20 minut vichr, pár rychlých vloček a jinak nic...aspoň u nás.
Prady No čekám u nás hlavně ten vichr, už je teď, sněhu moc nebude ach jo... Predators2 Ahoj, u vás tentokrát spadne asi víc než na Vysočině ale tak my naštěstí máme sněhu dost, ale nesněžit by mohlo hlavně mě štve že nás dneska netrefila žádná pořádná přeháňka
Tutugon Vichr už je pořádnej, na polích to zafouká silnice tak si to schválně zítra projedu. No snad se aspoň přes noc něco trochu vytvoří, případně ty přeháňky od severu, ty by k nám mohly dorazit a dát pár mm...
Vicemene jako vcera, cely den slabe snezeni, dle hrabla tak dalsich 7cm/24h, maximalni teplota +0.2C takze nic netalo. Akualne -1.3C a chumelenice s vetrem, prechazi nas ale asi to nejhustsi pasmo..