Jsem zvědav na tu noční frontu, jestli to bude stejný propadák jako ta včerejší nebo konečně něco rozumného nasněží a vydrží to aspoň do té neděle.
JUGOCV
Já bych si moc iluzi nedělal. Srážky budou intenzivní, to ano, takže něco spadne ale žádná sláva to nebude. Budeme rádi za takové 2 cm. Rozhodně nespadne množství, které ukazuje Aladin.
Diskuse o počasí Sněžení 12.1. až 15.1.2021
Prady
To vyrazne otepleni je v podstate smazano..Uz je tam pro stredni polohy jen jedno-dvoudenni male vyhoupnuti nad nulu..a bila zima bude pokracovat..
V nizinach to ale asi sleze..
Tutugon
Tady to nedopadlo lip. Vecer jeste 1cm z prehanek, celkove vcera 3cm...
Ale nevadi, bila zima ma u nas pokracovat
To je to hlavni...
Ochladilo se tu na aktualne -2st
Zatím 3 mm (nejde o překlep, opravdu mm). Teď tam něco poletuje, ale asi zase nic. Líbí se mi to, býlí sfinstfo zůstává výše. Napadlo včera okolo třetí až čtvrté odpolední. Večer vylezla teplota těsně pod nulu, možná v noci i nad, ale moc to nepovolilo a následně nenamrzlo. Údržba jezdila jak vzteklá, hádám bude na chodnících více soli než sněhu...
Vypada to, ze JZ ČR dostane podstatne mene nez sever a vychod.. Vrchovina by neco dostat mohla.
Lepsi srazky od S tu bude blokovat atlanticka TN, tedy jeji TF nad Nemeckem..ktera se bude priblizovat k nasi JZ hranici..
Co tu z teto situace ,,vytezime,, asi nejvic, bude hlavne poradny vichr..
Coz me mrzi, protoze pri S proudeni jsme tu na navetri a mohlo by tu spadnout hodne, kdyby to sem dorazilo..
Tutugon
No ta silnější část nás mine jižně a ta druhá silnější zase severně. Přes nás přejde to prd uprostřed
edit: je nad náma zelený jádro, ale nijak zvlášť nesněží....z toho nebude ani poprašek
Aidamko
Hele nevim, tohle dali teď novou mapku dnes ráno. Možná tam maj chybu...
PatrikMO
No zatím je to takové dost nejisté. Němci je čekají ojediněle, ale hlavně v Sasku a Braniborsku. Uvidíme, ale nějaký blesk v těchto situacích není nic výjimečného. No uvidíme kolik nám to dá
No tady teplota na 0, ale sníh netaje povrh je prochlazený. Vypadá to hezky.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.