Tady stále krásně sněží, ale je to hodně s větrem, moc toho už tak nenapadne, ale stále je pár desetin pod nulou, když bude na chvíli +, tak to vadit nebude, aspoň si to sedne.
Flame Jo, jo, přes Benátky občas jedu na chalupu co máme u Mšena, teď jsou tam známí, taky tam prý poprchává, volal jsem tam teď..., takže další přímá informace..
Zimoblb My, srážky prakticky žádné, sněhu jen nějaké tající zbytky. Teplota imrvére nad 0 krom 1 dne.
To je zajímavý, támhle Jičín, Benátky, Hradec Králové a další Polabí zase cca 5 cm sněhu. Další zase, že moc nepadalo, jen 5 cm. Tolik jsem neviděl už přes 2 roky. Nechápu, co se to s tím počasím pořád děje. Všechno úplně naruby a dnešek to jen potvrdil, že 1+1 nejsou všude 2.
Tak teď už asi bude padat jen z přeháněk, celkem napadly 4 centimetry...žádný šlágr, ale aspoň, že tak. Snad to do pátku hodí aspoň dalších 5-10 čísel, protože dnešek se úplně tak nepovedl.
Btw. nová předpověď od meteoblue....jako takhle by se mi to líbilo, ale ještě aby se na tom shodly ostatní modely
Zimoblb Asi my možná, protože tady na plzeňsku aspoň drobet sněžilo, ale nic se neudrzelo, ale zem byla promrzla, tak to aspoň netalo, jenže teď je +1 fouká,a začíná to tat.tak uvidíme co bude ráno,a jestli něco z přeháněk pripadne...
Tady není nic, dle očekávání, teplo +3 stupně a odpoledne i drobně pršelo + k tomu vítr. Zítřejší noc na čtvrtek vypadá pro střed Čech o ničem, zřejmě to rozfouká vítr a spadne to na horách, tam by toho mohlo být solidně během pár dní.
Prady Jako pěkné, kdyby to vyšlo tak prima, modely počítají zatím s teplem ale sníh by zmizet nemusel jinak tady taky 4 cm a teď už padá slabě no uvidíme jestli dorazí přeháňka oteplení naštěstí se neprojevilo ale je to o fous 40 km západně už je nad 0
jirka z Plzně Tak nám tu dnes napadly tak 2cm ale aktuálně je 1 stupeň a taky to začíná tát, tak snad se co nejdřív ochladí a zítra už to nad nulu nevyleze. Nějaké přeháňky by sem mohly dorazit v noci a ráno který jsou teď na severu Německa ale záleží jestli to Krusny hory pustí dál na jih. Ta zítřejší Fronta by nám mohlo dát tady na Plzeňsku kolem těch 4 cm tak uvidíme
Tak fronta je fuč, za cely den nachumelilo 0,5 cm Ted navecir aspon solidni delší prehanka, dala 1,5cm, tedy trikrat vic nez celej slavnej fr. system Jeste par malych prehanek od SZ jde, treba jeste par vlocek bude.. Zas to vyletlo nad nulu, aktualne 0,5stC. Konec hlášení.
U nás to teď večer hezky zesílilo , teplota šla nahoru -1,4 . Tak už nepadá takový prach , ale hezký vločky. Za chvilku tu bude skoro 20cm. Už to je taková hezká bílá peřinka .
U nás v Podkrkonoší celý den pod nulou (maximum -1) a od 8 hodin sype a sype. Navíc další dny má na severu sněžení pokračovat. Opravdu jsem zvědav, na čem se o víkendu zastavíme. Myslím, že hory dají i více než slibovaných max 50cm.
MichalS36 Rezna85 ROFA Dneska jste to pánové vyhráli pěkně , u nás sotva ušmudlaný 4 centimetry My těch 25-30 čísel snad nikdy nedáme , což je ostuda na naší výšku.
Tady napadl tak 1cm a to jsme rádi. Jsme neustále v díře beze srážek. V noci už toho také moc nečekám a další dny tak do 1cm. Suma sumárum celé slavné období max. do 3cm. Střední Morava letos jeden velký sněhový nic.