Tady sněží od rána proměnnou intenzitou. Zatím se tolik neprojevil vítr spíše ze západního směru. Aktuálně je sněžení intenzivnější. Teď koukám že nás CHMU přepnul na vysoký stupeň nebezpečí sněhu :-) Vítr zatím ponechali na stupni nízkém, tak to snad nebude tak hrozné. Nejhůř to tady vypadá ze středy na čtvrtek. Z toho bude slušná sněhová bouře.
Zebas já jsem na to taky zvědavej teďko je sněžení opravdu intenzivní každopádně zítřejší večer a noc a ráno ve čtvrtek bude zajímavé, ALADIN trošičku ještě přidal tak snad se dočkáme i tady
Všechny vás tu po dlouhé době zdravím.Tady od rána sněží a aktuálně máme zhruba 4cm.Podle včerejší přdpovědi v tuhle dobu už mělo pršet,ale opak je pravdou.Letošní zima bude určitě povedenější než ta předchozí.
JUGOCV No uvidime kolik na ty zítřejší frontě napadne ale nejvíc to dává aladin že napadne, GFS třeba dává tu frontu že se vysnezi na severních horách a dal to nepustí, jak to vidíte, napadne něco i v nížinách z ty fronty?
Pěkná blamáž...třeba na Český Sibiři u Tábora dneska prakticky nemělo sněžit, ani v okolí Votic, Miličína....a přitom tam zatím sněží o dost víc než u nás.
Zebas Tak nám aspoň pošly nějakou fotku člověče No jo to máme, ale chceme další! Tak jak to má na Vysočině vypadat....aspoň 25-30 čísel, tohle je taková lepší nížiná zima pořád.
Hezký den, tak my jsme nyní na 17 cm dnes tu sněží celý den. Takže velká spokojenost nečekal sem že nám tu napadne tolik sněhu. Co se týče teploty ve 2 metrech tak jsme aktuálně na 0,4 °C ale očekávám že začne zas klesat
Aidamko Snad jo...teď se to tu trochu rozjelo. Celkem solidní chumelenice, o něco větší vločky...vydržet to takhle 2-3 hodinky, možná bysme dalších 5 čísel měli.
Prady Je to pravda Prady, jsem překvapen jak se tu odpoledne hustě rozsněžilo, dalo nám to min. 5cm a stále drobně sněží,dohromady máme dvacítku Zklamal mě ale západ, tam jsem se těšil na jinej úhrn, nojo tak snad příště