Já jsem myslel tohle:
September-3
Oktober-3
November-2
December-1
Januar-4
Februar-5
March-4
Apríl-4
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
a s tym snehom 27.10 to je na 100 pro?
Může se to stát,že bude sněžit 27.10.u nás se to už několikrát stalo že první sněhové vločky byly 25.10.bylo to ovšem s deštěm.
Tak já v tom udělám jasno jelikož jsem děda mráz
září 4
říjen 1
listopad 1
prosinec 1
leden 1
únor 1
březen 1
duben 1
a vlastně celý 2009 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A když budu vážnej tak to vidím takhle:
září 4
říjen 1
listopad 3 tedy průměr
prosinec 3 průměr
leden 2
únor 5
březen 3 průměr
duben bohužel 1
květen 1
červen 2
červenec 4
srpen 4
září 3
říjen 2
listopad 4
prosinec 2 Těšte se na leden 2009 a prosinec 2009
Samozřejmě mě to asi nevýjde, ale byl bych rád
No radši ať sněží později a zima je pak tuhá než když začne sněžit už v říjnu a leden zase bude beze sněhu a hodně teplý. Mě by stačil první sníh tak v půlce nebo koncem listopadu.
Začátek zimy a spíše podzim bych viděl jak už to tak u nás bývá,spíše inverzního rázu počasí,nebude to dlouho trvat a budeme tady mít mlhy,nízkou oblačnost,a smogové situace,které občas naruší nějaké slabé frontální sistémi.No bude záležet jak se rozmístní tlakové útvary,zrovna tak může na podzim i často pršet.
sneženie tento rok príde opat skor , ale oj januara sa zacne vyrazne oteplovat ako to bolo v posledných 2 rokoch, ale aspon by sme mali mat na Vianoce vela snehu :-M
sneženie tento rok príde opat skor , ale oj januara sa zacne vyrazne oteplovat ako to bolo v posledných 2 rokoch, ale aspon by sme mali mat na Vianoce vela snehu :-M
Nooo jooo a něco na tom bude, ale to oteplování se čeká až od druhé poloviny ledna 2009 takže je tu šance na průměrný leden 2009 a na pěknou a zasněženou zimu a bílé vánoce. A to zhruba od druhé prosincové dekády do konce ledna.
Ale únor může být až příliš teplý. A zima jako celek může být slabě nadprůměrná. Je tu šance na první sněžení v říjnu a na zimu chladnější než předchozí dvě zimy.
Prosinec průměr, leden průměr a únor silný nadprůměr. Ovšem jaro 2009 nás nemusí dvakrát potěšit ba naopak.
Ale to všechno to může dopadnout naopak, ale zatím z dnešního pohledu to podle klimatických modelů takto vypadá.
weather dt
Z čeho vycházíš že to tak bude?
Díky za odpověd
děda mráz
pozeral som pred par dnami dlhodobe predpovedne modely asi noaa to bolo - vyzerali doveryhodne tak na 60%
NEMAS ZA CO
weather_dt
Predpovedate v decembri aj inverznu nizku oblacnost, pri ktorej se vyskytnou snehove kroupky, ihlice, nebo inovat???Protoze minulej rok na Vanoce to priam zasypalo cele Kosice!!!Teda len cast KE v blizkosti USS ...
puma979 meteoexpress
vyzera to debilno ked sa snazis pisat po cesky...rovnako ako mirko...as ste jeden...radsej pis po slovensky ked inak nevies,bratia nam rozumeju
puma979 meteoexpress
vyzera to debilno ked sa snazis pisat po cesky...rovnako ako mirko...as ste jeden...radsej pis po slovensky ked inak nevies,bratia nam rozumeju
Debilně to nevypadá protože snaha se cení.
Ale je pravda že mi češi a moraváci v mém připadě moravák vám rozuníme. Té slovenštině.
rozumíme
děda mráz
Tak tak já rozumím Slovenštině velmi dobře,protože bydlím 10km od slovenských hranic.
puma979 meteoexpress
maju uplnu pravdu, pis pekne po slovensky, ver ci nie niekedy ked sa snazis pisat po Cesky tak mi to pride uplne detinske............
no a k tomu snezeniu pri USS, povedzme si pravdu, ze tam nejak extra nesnezilo,,, bola to len take paperie, ktore pri plusovej teplote splaslo,,,
Já taky rozumím dobře slovensky, páč můj děda je slovák a bydlím cca. 20km od hranic se Slovenskem.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.