hoj,,mjak to vypada v noci a zejtra ve strednich cechach ( na jihovýchode strednich cech ve vyscce 300 - 500 m.n.m.) bude prset nebo snezit diky ,, predpokladam ze v noci snezit ..
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Tak u nás je polojasno a teplota už je -11st. do rána typuju tak -17 až -20st.
Na Slovensku vydaná výstraha 3,stupňa: http://www.meteo.tym.sk/
Může mi někdo jako říct kde je ten frontální systém? Nad Německem takřka nic není, na našem radaru je v Čehách malej pásek srážek a nad Polskem to směřuje na východ
Anonymní
a kto vydal tu vystrahu? ...
az take hrozne to nebude... na juhu dokonca bude aj prsat zajtra takze jak to aj napadne, tak sa to aj roztopii (na juhu samozrejme)
to snezeni nevypada tak jak predpovedali.. sak sa to nejak rychlo pohybuje a ide prec..
u nas napadlo 10 cm stále je pod nulou
najchladnejsie je teraz na vychode slovenskej republiky az -4 st zapad je uz otepleny a stred sa otepluje silne snezenie sa zmeni na silny dazd
Šaľa 17cm spolu +1 st.
najchladnejsie je teraz na vychode slovenskej republiky az -4 st zapad je uz otepleny a stred sa otepluje silne snezenie sa zmeni na silny dazd
dazd sa predpoveda len na zapade a aj to len pod 300mnm
jooo ja som medzi zapadnym a strednym ale uz sa to deli do stredneho a ked som vo vyske 340m.n.m. tak bude sneziiit
na centimetre to nechcete vypocitat???
a v Šali cely den snezi.. JZ Slovensko, 116 mnm... takove prehanky snehove cely den.. i ted poletuje. a je -1 .. a v Bratislave je +2 a prsi cely den
a v Bratislave je +2 a prsi cely den
v Blatisrave prsalo az od obeda, doobeda celkom intenzivne snezilo.... ale teraz o jedenastej je stale prilis teplo a zo snehu su len mokre sra.ky
u nas je +4 a nehadam sa sme v kotline nesvieti tu slnko a vo vyske340m
koniec zimy nech ved nech je uz aspon 7 az 14 st
nech je este do konca Aprila -5 a snezenie
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.