Cau Marku u mě v Lískovci spadly tak 4 vločky za noc taky ten porašek co tu ráno byl tak není.Hlavně že na dnešek hlásí zataženo se sněžením.Když se podíváš na radar tak sněží především v Čechách a to místy.A na Moravě taky jen místy.Takže jim to opět nějak zas nevyšlo
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
Tak čhmú předpovídá období od 21. února do 20 března. teplotně podprůměrné a srážkově nadprůměrné takže zima se jen tak nevzdá a jaro asi přijde později.
uzivajte si posledne zimne dni ci tyzdne v marci sa ohlasi jar v plnej sile a krase
fuuha.. asi bude dost srazek
http://www.meteociel.fr/modeles/gefs_cartes.php?co...
Michal
Tak teď je v Jundrově 0,5°C. Na zábradlí se začíná držet pár vloček, sněží trvale slabě, asi od 12:00, ale místo nového sněhu spadly zhruba 3mm srážek. A myslím že by ses mohl zaregistrovat jako Člen, pod jménem Michal se může přihlásit několik lidí najednou, většinou Anonymové, ale jen moje připomínka, je to tvoje věc.
U nás stále slabě sněží a celková sněhová pokrývka je už 20cm.Za dnešek napadlo 7cm +3cm v noci na dnešek.
Marek:No na radaru už srážky ustávají tak je asi ze sněžením na čas konec.No čekal jsem z té fronty daleko víc tady v Brně.Aspon jsem doufal v tech 5 cm.No další sněžení má přijít v neděli a v pondělí má taky něco padat ale v nížinách to má být v pondělí smíšený tak uvidíme.Třeba tady na východě republiky bude jenom sněžit a to by s toho mohlo klidně pak být i 10 cm
Srážek bude hodně jenže má být i teplo, V neděli to na východě ještě ustojí bez úhony v pondělí už moc nee, má se to měnit pod 500 m. n. m. na déšť , takže doufám že teplota dnes večer a v noci na neděli klesne pokud možno co nejvíc ať vše důkladně promrzne , jinak to se sněhem nevidim moc dobře
pocasi v dubnanech
Jééééééé, to u nás je jenom 8cm a za včerejšek napadlo 5mm sněhu, který se na zemi roztápěl
michal
U nás by napadlo dobrých 5cm za včerejšek, ale bylo nad nulou, takže jen 5mm sněhu, který se na zemi jevil jako déšť
Anonymní
V neděli by mohlo ještě nasněžit, v Brně, pokud nasněží, tak já to nespozoruji, možná dopoledne, ale kolem 14:00 odjíždím na Medlov 720 m.n.m., takže odpoledne to pravděpodobně nespozoruji, v pondělí by ale mělo být nad nulou, takže a déšť.
No čechy tak do poloh 500m.n.m to propláchne pěkně. Tady na V moravy by to mohlo být sněžení a jelikož jsem kolem 500m.n.m a mám okolo kopce i 700m.n.m takže tady to asi bude bez deště.
kua jak to vypadalo dobre.. ze v nizinach zase neco napadne a kkt z toho zas bude drbat prsat .. kua
v decmbri bol sneh v cechach a na morave a na slovensku nic tak teraz nech je na slovensku a na morave tak co myslim si ze u nas nebude prsat minimalne do 3.3. sme vo vyske 320m.n.m.-390m.n.m. tak do +2 st by mohlo sne zit zazial co na juhu bude +4 +5 a prsat ozaj nechapem pojmu ked vravia v pocasi v nizinach dast a na horach sneh neviem do kolko metrov niziny 350 m.n.m. nie je nizina niziny su do 250 m.n.m. a pohoria od 600 tak su aj mensie ale ked nas obklopuju zo zapadu 700 az 1100 m z juhu 600 az 1000 zo severu 600 az 900 a z vychodu 500 az 750 metrove pohoria a dolina je hlboka od 110 az 700m tak zajtra by mohlo byt -14 rano byvam 8 km od prievidze ta je vo vyske 280 az 340 a 30km na juh uz je partizanske a to je uz nizina 180m
Tak u nás je 0,5°C, a vyjasňuje se, je oblačno, dalo by se říct, že je nad námi zataženo, a zataženo je i v celé západní i jižní polovině, ale ve východní a severní polovině je skoro jasno, a vyjasňuje se proto, že celé dopoledne, a asi tak do 15:00, bylo skoro zataženo, a skoro jasný pruh se blíží, myslím že kolem 16:30, by mohlo být skoro jasno, apokud se vyjasní, tak by mohlo být v noci i -8°C, například v horských údolích na Moravě, tam kde se vyjasní by mohlo být až -17°C.
No u nás od rána poletuje sneh tmin -9,2°C a tmax +1,2°C, ale vyzerá to, že noc bude jasná a mráz aj pod -12°C.
http://www.yr.no/satellitt/1.5941755
A snehu tu máme ešte dost, takmer 15cm
No tak pokud se vyjasní tak klidně může být i -20st. v horských údolích. Si teď přeju aby byl co největší mráz než přijde ta fronta. Ale na ní bude asi jen a jen sněžit u nás.
podľa mňa to pod -20°C na Slovensku nepôjde , aj keď Orava mala o 18:00 pod -10°C. Takých -15°C/-18°C pre doliny SR by som povedal
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.