ja vim ze je to pouze orientacni, ale to same se da rici i o predpovedi Meteorologu na pristi tyden, oteplí se to je asi jasne ale nemohou tusit jestli na 0-4, -2/2 atd
Diskuse o počasí Jaká bude zima 2008/2009
tak po zhlédnutí počasí se ochladit má až v průběhu středy a čtvrtka, ale do té doby to asi všehno roztaje , i když jestli nám ve čtvrtek opět nasněží tak se to bez sněhu jeden, dva dny obejde
toto je len sen asi bohaaaa man uz jbne hlasili ze snezenie na slovensku naskor dazd potom zmrznuty dazd a sem tam sneh napadlo 2mm vodnych zrn
kua tu ked je zima, snezi MINIMALNE... ked je +5 st. taak leje aj 10 mm ! toto uzco je dpc
Anonymní
Tady je taky plus, momentálně 1,9C.
No u nás bylo dnes po 14.hodině až +3,5°C,ale jenom chvíli pak se znovu ochlazovalo a nyní máme -2,8°C.Jinak bylo u nás celkem 23 dní s trvalým mrazem po sobě.
pocasi v dubnanech
To zase u nás byla nejvyšší teplota 2,7C., ale teď je jenom -2,0C.
Nějak to moc neklesá, -2,1C. a skoro jasno
Marek
I tady se ten pokles teploty zastavil a teplota zase malinko stoupla na -2,4°C.
pocasi v dubnanech
U nás to chvíli dost klesá, chvíli to zase slabě stoupá, teď je -2,7C.
Nyní máme -3,1°C a stále pomalu klesá ta teplota.
My máme -3,0C.
pocasi v dubnanech
V zápisech o počasí mám že 20.1.2008 jsem naměřil v 19:00 +9,6C.
Marek
Teď jsem se podíval do svých záznamů a toho 20.1.2008 bylo u nás neskutečných +16°C!! Ale i ráno bylo extrémně teplé v ten den +10°C.
Podobně teplo muselo být i u vás!
pocasi v dubnanech
Však ano, přes den muselo být dobře +13C.
Tady se dost hutně ochlazuje máme už -6,2°C do rána může být i -10°C no uvidime.
pocasi v dubnanech
v DT bolo 20.1.2008 +9,0°C a to je na mrazovu kotlinu dost, minimálna t len nieco pod +5°C, do konca januára by malo byt viac nad nulou ako pod nulou
http://weather_dt.blogy.in-pocasi.eu/CHYSTA_SA_VYR...
u nas aktualne pod -8°C
weather_dt
Těch +8°C jak je uváděno v tom článku snad nebude,i když kdoví nechme se překvapit.Jedno je však jisté,že období mrazů na nějakou dobu skončí a bude vystřídáno teplejším počasím.
pocasi v dubnanech
U nás právě těch -10,0C. bylo, ráno v 7:00
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.