Diskuse o počasí Deštivý začátek března ve východní polovině území?
ota
A je z toho necelá polovina, tady to končilo, už 10km na východ bylo 2x tolik a vyhrála to JMorava, kde bylo někde i přes 15mm, takže zase pech, klasika, jenom 4,7mm.
Zítřek je zrušenej úplně, ta vlna přinese 1-2mm, takže na prach, jdu zalejvat, jinak to tady celou zimu nejde.
Tady 1,1mm.. takže takové malé"navlhčení".., jinak, na obloze se toho bude dít víc.. kdo tomu hoví... tak...https://neviditelnypes.lidovky.cz/veda/astronomie-...
aura333
Je to tak, i když ta situace má svým způsobem nastat za 5-6 dní což není tak dlouhá doba. Na druhou stranu víme jak to chodí. Jeden nový výstup a už tam nic nebude, ale tohle bych si teda hodně přál jako revanž za tu nepovedenou zimu. Nad náma tam je nějakých 50mm ve sněhu při teplotě -1°C až 1°C se silným větrem. To by byla kalamitka jak za starých časů.
Malý sumář...jak jste dopadli vy ve srážkově bohatém únoru? U nás jsme se dostali na 84-85mm srážek. Co je neuvěřitelné, že Labská bouda dala dokonce 319mm ... :-) Veliká škoda, že alespoň trochu více nemrzlo, dovedete si představit 3 metry nového sněhu na hřebenech během jednoho měsíce? :-)
palma
Mám to podobné na pc taky mi to občas detekuje výboje, ale nejde mi u toho zvuk, mám ještě starý windows 7 vím měl bych si přeinstalovat na 10, ale ještě počkám.
No a teď si pusť blitzortung na smartphonu nebo telefonu a jak mile se ti to načte hned to začne blikat a když jde zvuk trrrrrrrrr hotová palba a to mně na tom zaráží nevím ten android to asi lépe zvládá než windows.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.