Diskuse o počasí Předpověd vlny veder na konec června 2019
F4
no za dlouho,bych ani neřekl,je to tak týden.Modelům to jistě vyjde,jak správně píšete vedro jom vyjde vždy a ještě to nabere postupně na obrátkách a ochlazení se bude odsouvat a odsouvat a zmírňovat a zmírňovat.jako vždy.ČHMU se drží s teplotami na příští týden při zdi,předpovídají 30-34st,já bych se nebál předpovídat na příští týden 34-38st....
dawe
30-34 je asi nejlepší možný interval, co ČHMÚ mohli zvolit. Posune se to o 200 km na západ a bude 26-30 C na Sv okolo 25 C. Posune-li se teplý vzduch o 200 km na východ, tak pak bude 31-35 C v Polabí a Poohří 37,38 C. Ve výsledku to vypadá, že na začátku toho vedra na tom nejlépe bude Sv a nejhůře Polabí a Poohří. Při delším trvání to bude stejně jedno a srovná se to. Ale celkově vzato 30-34 C od ČHMÚ zní dost děsivě. Většinou týden před neočekávají tak vysoké teploty.
NesQuiK
Ne není, příští týden se na některých místech podíváme ke 40 nad nulou, proč ne, že?, lidi umírají v Indiii, proč ne tady, že?, vždyť nás je jako s....k. Mám rád zimu, mráz a sníh, ale nikdy neřeknu, ať je konečně pořadný mráz- třeba 30-40 pod nulou, proč ne, že, ať dostanou lidi řádně naloženo, vždyť nás je jako s....k. Uniká ti merit věci
Nevim, jestli se to sem uplne hodi, ale neni to tak dlouho, co vsichni psali jaky zas bude sucho apod.nesmysli a ja si tady z vas delal srandu, ze uz neumi predpovedet na den dopredu, ale vsichni vedeli, ze bude cely leto sucho a ono prd,co? Bourky,dest skoro na dennim poradku, ze? A i media mlci.
logitech
Červen je a při tom výhledu bude extrémně nadprůměrně teplý; pocitově bude i nadstandardně větrný = silný odpar. A bouřky toho moc neřeší, prší jen lokálně a často přívalově, kdy se vsákne poměrně málo ze spadlých srážek. Do toho je pak poměrně dost míst, kde i těch bouřek bylo málo, klidně jedna a ještě ne nijak vydatná. Takže ano, je to zatím místní, ale začíná být rychle jako vloni, sucho a vedro.
Jako nevim, ale my jsme v polabi a neprijde mi, ze by byl nejak teply, normalni cerven. Jako 20st v cervnu nebude jinak bourky a dest zasahlo uz velky uzemi a to se nebavim jen o blbym cervnu. Kveten taky proprsel, naopak kveten byl pod prumerny, to jo. Jako na par mistech muze byt trochu sucho, ale kdyz uz u nas neni sucho, tak to nemuze byt hrozny
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.