Tak u nás dnes ráno +7. Přes víkend hodně teplo a slunečno. V noci pááár kapiček bohužel, jinak nic Tady to ochlazení mi vůbec nevadí, spíš mi vadí ty skoky nahoru a dolů v teplotách
Nejhorší je, že ochlazení zase vyjde na pracovní týden a na víkend zase teplo a slunečno. Každý další výstup GFS posuvá chladný vzduch v neděli k SZ až tam nebude vůbec.
Včera teplota neklesla pod 5°C přes den, byla jen nižžší pociťovka díky Dnes má být +8, takže oproti víkendu normální teploty na březen. Takže za mě dobré, včera i pár kapek, konečně zase chvilku bez
Highlander79 1) Pokud máte okolo sebe inteligentní a ohleduplné sousedy, tak jistě ne. Pokud dementy, kteří jsou slyšet od rána do večera, tak ano. A samozřejmě při zataženu a chladnu jsou vesměs zalezlí. 2) Čeho je moc, toho je příliš. 18°C ať je až na začátku května.
Včera jsem jel přes horu sv. Šebestiána a tam chumelenice a pak v Německu, se střídal slejvák za slejvákem a totální mokro a když sjedu pak do Chomutova a dál směrem na Prahu,sucho, že ani kapka nepadla za celej den.
Na.Guru Potvrzuji, u nás na Kladně spadlo celkem 0,5 mm, noční mrazík se nám uplně vyhnul, bylo do +2... uvidíme po příštím víkendu, prozatím to tam ukazuje nějaký mrazík, ale stále se to z dalšími výstupy mírní..