hellercz JJ o víku hlásí na neděli těch 19, ale jelikož je posun času tak ta 19tka i kdyby byla tak jak dlouho, hodinu, dvě? Pořád to mění, myslím,že v sobotu se teprve dovíme jak to bude
No zatím to vypadá tak, že model COSMO dává pro Krušné hory slušné srážky 30-50mm a nárazy větru 80-100km/h, na hřebech hor i přes 120km/h. Navíc ČHMÚ už vydal pro východ Čech a západ Moravy varování před velmi silným větrem a pro Krkonoše zas na vydatné srážky. Myslím si, že to bude asi silnější, než se ještě včera očekávalo
Storms Ale znáte to, Krušné si při tomto proudění přijdou na své, závětří ale moc ne, i když Aladin tam něco slušného má. Zase na druhou stranu se při silném SZ proudění závětrný efekt posouvá dále k Doupovu a prší slušně i těsně pod horami, což by bylo super. Mám to odpozorované.
dost brečení kolegy z Těšínska není důvod plakat... v noci Tebe i mne pořádně zalije --ohledně teplot - taková hrůza co do tepla tady zas nebude- neboj. Vesel se a těš se z toho, že výhled přeje v naší vyprahlé republice srážkám.... sníh s deštěm koncem 10 měsíce pro mne nic neznamená, na plískanice a mokrý sníh máme ještě cca 3 týdny čas... hlavně ať prší... Dawe, říká ti něco slovo optimismus ???
vithostis ale houby zalije,maximálně tak Vás jako poslední dny!Problém kámo je ten,že takové situace co teď o víkendu se budou opakovat i v zimních měsících,vzpomeň na moje slova!A jinak ano jsem od narození dá se říci skeptik ale rád se nechám přáíjemně překvapit.