Tak bude teplo no, stejně s tím nic neuděláme, už ani nemá smysl se na ty blbě modely dívat, i bez toho je člověku jasny co bude... Jsem zvědavý jestli se to vůbec změní nebo to takhle bude pokračovat až do konce roku, teplo, sucho a či se týče počasí hrozná nuda U nás dnes zataženo, nízká oblačnost a mrholí, aspoň zalezlo
Kdepak teplo, příští týden už nám to mockrát přes 10 nevyleze, většinou budeme pod a další týden už celonoční mrazy a přes den kolem +5, za mě se teda žádné teplo jak tady píšete v žádném případě už nekoná.
hellercz Jeste včera ráno modely ukazovaly ochlazení od západu na příští víkend ale už to zmizelo, nevím teda co se bude muset stát aby konečně ten teplý hnus šel do háje
hellercz Ten V a JV Moravy je neuvěřitelnej, i dnes kolem 15ky, opravdu závidím, zvlášť když tam není takové sucho jako jinde,je to ale už opravdu menšina.
radek4545 To se omlouvám já se na měsíc nedíval Pavelma Tak to chci vidět kéž by konečně, bohužel ti už slibuji ochlazení dva měsíce a pořád nic, asi jako podprůměrný či průměrný říjen..... Nevědí vůbec nic.
Na radio AZ mi nesahej, mimochodem už dávno se to nejmenuje AZ RADIO, ale ROCK MAX, ale už to není co to bývalo.
Faktem je že to počasí mně už pěkně sere a nejen že příští týden bude stále sucho, ale i už nízká oblačnost všude, potom tak kolem 25. už i mrazy přes den kolem nuly a v noci i kolem 5C-
Ochlazení se stále drží 20.11 od východu.Srážek moc nebude do konce měsíce,na horách do 10cm po rozpadnutích front. Pro Dawe bude už nebude takové teplo.