mirko 15 rokov kosicke olsany
Kolik vám tam napršelo při té bouřce?
Diskuse o počasí Extrémní léto roku 2008
pocasi v dubnanech
Ja nemám zrážkomer, zítra to budem vedet zo SHMU. Odhadujem 30mm/2h
Byla ta bouřka i bohatá na blesky a hřmění?
pocasi v dubnanech
Muj odhad byl úplne zlý, temer na hambu, spadlo iba 4mm zrážek, bylo to bohaté na dúhy a mammaty!
To vám tam moc nezapršelo,ale aspoň něco.Tady to bylo solidních 46mm.
pocasi v dubnanech
Ale to je sranda, že sem tak velice zle odhadoval- prehnal jsem to, ale jsem rád, že nebyly extrémy, už se len blíska!
Tu se blýskalo celou noc na dnešek,ani jsem nespal díky těm bouřkám.
Dobry vecer mela bych takovy dotaz zda nevite jake bude pocasi 30.8.2008 moc by me to zajimalo.Budeme mit svatbu na tento datum a pak posezenicko na zahrade,tak bych chtela vedet zda budeme moci posedet venku a nebo nekde v hospudce.Mockrat dekuji za odpoved.MUJ email:Iveta.Dejmalova@seznam.cz
pocasi v dubnanech
Já viděl na obloze mrak a pak jsem se podíval jinam a byly to mammaty!Jinak srážky jen 31 mm
nejaky extrém nás ešte toto leto čaká
mno boze to pocasie sa zblaznilo do pi.. horko jako v pi.. mno font sa bliži ale co sa nerozpadne to nikto neve bo sa nako stale rozpadava na čechmi hruza
hmm teplo bude az do polky septembra
weather-dt
nebol bi som si az taki isty bouzial nebude!"
já osobně si teda nestezuju i kdyz nam se spis to hezký pocasi so maj na moravě vyhyba
Anonymní
podla toho ci myslis zapadne cechy alebo vychod SR, ale teplo odide o nieco skorsie ako 15.9.
Co se týče teplot,tak léto moc extrémní nebylo teploty byly spíš normální letní i tropické,ale extrémní byl počet bouřek jaký se letos vyskytl u nás jich bylo až 33 bouřek v 24 bouřkových dnech což je hodně.V jiných letech bývalo tak 20 až 23 bouřek ve 21 dnech.
pocasi v dubnanech
Uz som zlakol temy, ked som tu prisiel po prazdninach, ze extrémní léto...mnooo.jako bolo Dubnan?
Meteoexpres s
Zdravím tě,celkem dobře.V Dubňanech tak jako na celé Moravě a možná i na Slovensku je velké sucho.Potřebovalo by zapršet a to pořádně!!
pocasi v dubnanech
NO , myslim, ze tolik vody, kolik bylo na SV Slovenska v Juli to postaci na tri mesice dopredu ale ne, august byl suchej, a dneska sem se skoro upekl na Sluníčku
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.