zaujmave zima ma bYt tuha a bohata na snech lne minuli rok bola ina a kazdi si misli ze bude taka ista ako minuli rok
Diskuse o počasí Počasí v listopadu
ale hadam ude tuha a bohata na sneh
no ved prave.vraj sa nie je mozne aby sa vyskytla taka extremne tepla zima 2 razy po sebe,to mam od meteorologa.
to hej to to nemoze teras by mala bit tuha
ved aj pred troma rokmi napriklad 2004/2005 bola taka nic moc az na februar,vtedy prituhlo a napadalo poriadne.a o rok neskor bola zima jak sa patri.
a uz je nova predpoved na www.meteoinfo.sk
tak teras bude taka ista ved 7 novembra hlasaju 0c ak budu zraski tak podobe snehu
odkial mas tych 0C?
Takze tohtorocna zima bude tuhsia a bohata na sneh....toto su vyroky, ktore povedal pre televiziu TA3 meteorolog zo SHMU a zima pride´v novembri na 100 percent......musi prist, lebo uz teraz chodia vianocne reklamy v telke.......
To ochladenie si idem prave pozriet na GFS a uvidime...
A kazdy meteorolog vam potvrdi, ze tato zima 2007/2008 bude na 150 percent chladnejsia ako minulorocna, pretoze zasoby studneho vzduchu tento rok siahaju az nad Kanadu, pricom minuly rak to bolo len nad Gronskom.
to GFS je co prosim ta ja to nepoznam
Aká bude zima 2007/2008
Meteorológovia najprv očakávali,
že november bude studený,
zasnežený a zima príde skoro
a skoro aj odíde. Ale podľa
aktuálnych informácií zrejme
november neodštartuje zimu
tak, ako sa predpokladalo.
Vo zvyku býva, že v decembri
je väčšinou premenlivé počasie,
pretože tento mesiac je
najteplejší v zime. Tento rok to
bude výnimkou.
Atlantik je v zime ako radiátor
a posiela k nám na Slovensko
frontálne systémy v sprievode
dažda a snehu. Ale tento rok
je Atlantik akýsi studený, takže
môžeme očakávať chladnejšiu
zimu ako minulý rok.
no ale novembri ma uz snezit
Anonymní
ktovie
Anoo.l..ale nezacne sa prava zima.......ono sa to vtedy rozbehne....ale ja som tym aj myslel, ze keby uz november mal byt studeny a zasnezeny, tak by to uz zacalo 1.11.07 a nie okolo 20.11.
Ale teraz somm videl na GFS, ze od 5.11. sa denna teplota nevysplha na viac ako 6C, dokonca v niektore dni moze uz aj snezit, takze niekde ten spominany datum 11.11. na Martina moze platit...
Ale nemusi, ked sa tato predpoved zmeni...Som sam prekvapeny, ze uz pocas druheho novembroveho tyzdna moze zasnezit aj v nizinach a na severe urcite...
ale asi zacne oklo 14
aka je to stranka to GFS prosim ta?
html..napis si to do prehliadaca....
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.