Diskuse o počasí Počasí na Vánoce 2010
No zatím to tak vypadá uvidíme je vidět že nás bude opět ovlivnovat rozhraní které rozdělí teplý vzduch na moravě od chladnějšího na západě ale kdoví jak to nakonec bude déšt bude u nás na moravě dost výrazný škoda že to není sněžení stačilo by jen o 1 nebo 2 stupínky ubrat a bylo by to hned lepší jenom už se to asi těžko změní
Tak vypadá to že se nám po 25. prosinci zase vrátí mrazy. i Štědrý den by mohl být ve znamení teplot kolem nuly přes noc bude mrznout modely uvadějí teploty nadnulové tak uvidíme kdo bude mít pravdu
http://www.chmu.cz/portal/dt?menu=JSPTabContainer/...
Kdoví jak to ještě bude?
http://www.meteocentrum.cz/zpravy/page.php?page=10...
Dandy
Ono by stačilo to oteplní pondělí a uterý od středy by se mohlo zase ochladit a přijít další vlna sněžení to by šlo ale celý tyden tepla je už dost havarijní pro sníh ten by už silvestra nepřežil ale podle dlouhodobé předpovědi to zatím vypadá že by toto oteplení mělo byt přechodné a pak se má zase začít ochlazovat na Silvestra tak uvidíme
Já taky počítam s teplejším počasím a taky doufám že příjde počasí kdy vydrží ty mrazy a sněžení delší dobu prootže zatím to je jako na housenkové dráze chvíli chladno chvíli tepleji a pořad dokola snad závěr měsíce s lednem a unorem bude stálejší samozřejmě v té chladnější verzi
V prosinci jsem ani moc nepočítal s tímto počasím, za které jsem rád. A v lednu také čekám dlouhodobější mrazy. I když pravda, že při delších mrazech budou působit na řekách ledové jevy a led pak může zacpat koryta řek při prvním oteplení. Ono každé počasí má své výhody, nevýhody a od každého počasí něco můžeme čekat a nelze čekat jen pozitivní důsledky.
Počasí na vánoce nebude zas tak špatné.Podívejte se na týdenní předpověď od ČHMÚ.Podle týdenní předpovědi to vypadá že na vánoce bude kolem nuly hory i pod 0 nížina zas tak 3,4 stupně nad nulou a do toho sníh s deštěm.
Hned po vánocích to vypadá na ochlazení.
obrázek zdroj ČHMÚ.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.