Diskuse o počasí Frontální systém 11.12. 2010
Dandy
Ted bohužel tam žádné srážky nejsou u nás skoro vubec v čechách jen ve středu jinak taky moc ne další fronta gfs kreslí až na víkend za 14 dní což jsou vánoce přitom chmu píše že během pátku by měl přejít přes česko frontální systém a o víkendu otevřít cestu jednotlivým frontálním systémům od jihozápadu třeba se to změní a srážky tam zase budou ale momentálně tam jsou třeskuté mrazy a beze srážek
Dandy
Já si taky myslím že se to změní protože jak sleduji GFS tak pokaždé to střídá jednou skoro beze srážek a jednou plno srážek pokud příjdou ty fronty ještě za chladného severského proudění tak si myslím že by mohlo zase něco připadnou jinak u nás slabě ted mírně sněžilo a sněží ikdyž möc to nepřibývá ale jak se dívam na radar tak opět srážek od severu přibyvá tak zase něco připadne uvidíme nechme se překvapit
Dandy
Mrkni se na radar to mi vubec nesedí ale modrá barva a ono sněží jako by byla zelená to vypadá dobře je toho sice kousek jen u nás na vychodě spíše slezko
a je pěkné že sněží při -5°C to se mi líbí a ne jako bylo o víkendu že sněžilo a tálo ikdyž je to k něčemu dobré aspon je základ není to na suchým
v Ostravě Mošnově je bílá tma
http://portal.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/...
tom791
K vám to taky jednou příjde my jenom doháníme vás se sněhovou pokrývkou taky jsme museli přežít oblevu chce to jenom základ který se u nás už aspon rýsuje podle aladina by mělo sněžit až do zítřka odpoledne to příjde zase k vám jinak na lysé hoře už je skoro 90 čísel ostrava hlásí zatím 10 cm jinak na okraji města už je i více přes den nám do to rozfoukával vítr
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.