Šumperk. Předešlé noci v 01.00hod.(+/-)se krátce velmi ochladilo na -15°C, následně začala teplota okamžitě stoupat a ráno už bylo přibližně -5°C. Podobný výkyv zaznamenaly i okolní stanice. Dnešní noc asi takový skok nepřinese, nyní je -4,1°C.
Arktické dny - maximální teploty pod -10°C: 1.12. Varnsdorf -10.0°C, Adršpach -10.1°C, 2.12 Ústí n. Lab. -10.4°C, Přimda -10.9°C. Nejnižší průměr -12.8°C Milešovka, -12.9°C Doksany při min. -22.8°C.
Jizerka měla ve 24h teplotu pod -25,3°C. Další stanice jako Adršpach, Šindelová atd. hlásily teplotu pod -20°C. Tepleji bylo na Sněžce, Labské Boudě atd. Zdroj: URL. Zítra to bude podobné, i když možná slabší co do mrazů, alespoň v Čechách.
tom791 To je pravda, napsal jsem o tom i článek na mém blogu. A dneska bylo na Jizerce až pod -25°C. Kolem -23°C bylo i například na Adršpachu nebo na Horské Kvildě.
Zdravím všechny, U mě byl taky silný mráz! Ráno v půl 7.klesla teplota na -12,6°C Nedělní ráno by mohlo být ještě chladnější možná i pod -15°C bude u mě!
tady u nás to bylo opět slabý, kazí to tu nízká oblačnost která se protrhala až k ránu a to už stihla klesnout teplota jen k -14,5°C , dneska to vypadá líp ale oblačnost je taky hodně proměnlivá zatim skorojasno po skorozataženu
pocasi v dubnanech Radim92 Souhlasím s vámi, zatím to vypadá, že tady u nás v nížinách by mohlo být zítřejší ranní minimum ještě nižší, než-li dnes. Na Jizerce to tak asi nebude, ale i přesto předpovídá GFS pro Krkonoše až -23°C, tak se nechme překvapit.
Marek ráno už by zde mělo být podle předpovědi zataženo takže i tepleji zde by mělo být minimumj kolem půlnoci u vás na východě to bude asi až ráno takže tam budete mít možná ještě míň tady už je teď kolem -11°C
radek -13°C je dost. Já mám pouze -8°C. Ale i přesto věřím, že do ráno může být -15°C. Radim92 Já vím. V Čechách ty teploty už tolik neklesnou, ale já myslím, že na Moravě a ve Slezsku by dnes v noci mohly být teploty nižší, než v noci na dnešek.
Včera večer mi teplota v Toužimi začala prudce klesat.Již kolem 18h bylo něco kolem -15C. Do půlnoci se dostala až k - 19,3C. Ovšem loňský rekord zimy tu zatím překonán nebyl.To se teplota dostala 27.1.2010 až k - 24C.Díky nízké oblačnosti a mlze bylo včera v Karlových Varech v tu samou dobu jen kolem -12C.
Pavel53 U Vás se moc oteplovat nebude, spíše v Čechách. Tam už bude hodně oblačnosti. Ale stále platí to, že bude záležet na oblačnosti všude-na výhochodě na té nízké.