Diskuse o počasí Počasí v říjnu
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké bude počasí o víkendu od 17. do 19. 10.? Chystáme se do Jeseníků
Předpověď počasí nelze dostatečně spolehlivě předpovědět na déle než 7-10 dní. Pokud nechcete slyšet blbosti, se kterými nemůžete počítat, tak se na to neptejte.
Počasí si zjistěte pro dané místo na webu Foreca.com nejdříve těch 10 dní dopředu a i tak berte danou předpověď s velkou rezervou.
Jediný 'ptomes' má tu rozum protože ostatní co tu tipují nějaké teploty, tak ti si je cucají s prstu
a tady je americký model na 15 dnu dopředu ale řekl bych že úspěšnost je tak kolem 40%.
http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.as...
jaké má být v říjnu počasí děkuju
ptomes
Z tebe roste vyhazovač debilů (PTOMES).
ptomes
tu má jako jeden z mála rozum a není žádná vědma jako jiní ostatní
davidmatousek1
accuweather je v auguste predpovedal pre nizinu mraz -6°C a vkuse sa predpovede menia niekedy o 360°
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké by mohlo být přibližně počasí 10.10.2008. Mám svatbu
Děkuji Ida
maskovaida
no je to fakt dost daleko 10.10. ale dnes som pozeral dlhodobu predpoved a črtá sa tam v 1. dekáde októbra polojasné až jasné počasie v kotlinách a niňížinách do 20°C, ráno chladno. Možno babie leto nebude len cez víkend, má sa vyjasniť aj neskôr
ale pondelok, utorok, streda bude
maskovaida
no je to fakt dost daleko 10.10. ale dnes som pozeral dlhodobu predpoved a črtá sa tam v 1. dekáde októbra polojasné až jasné počasie v kotlinách a niňížinách do 20°C, ráno chladno. Možno babie leto nebude len cez víkend, má sa vyjasniť aj neskôr
Ale na tu svatbu to už asi nevydrží...
http://www.wetter.com/wetter_aktuell/wettervorhers...
Říjen má být teplotně průměrný a srážkově podprůměrný.První dekáda má být dost teplá s denními teplotami 14 až 19°C.Potom se má ochladit na 9 až 15°C v poslední dekádě na 7 až 13°C.Noční teploty mají být většinou 9 až 3°C.Je to jen orientační předpověď.Může se to jakkoliv změnit.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda se dá už dneska předpovědět počasí na sobotu 18.10. v Brně, mám svatbu.Díky
iwag
Mne tá Janina otázka leze na nervy! Vždy predpoved na nekolik dni, co se predpovedet nedá!!!
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.