Dobrý den nevíte jestli bude v listopadu sněžit? děkuju!
Diskuse o počasí Počasí v říjnu
a v řínu
Ahojky. Netušíte prosím někdo, jak bude 4.října? Budu se vdávat a teď to spíš než na šaty vypadá na hubertus a brusle.... Děkuju
Prosím Vás jaké bude počasí od 6.10. do 31.10.2008
Doufám že 4.Října bude pěkně jsou hody tak uf
řekněte mi prosím předpověď počasí od 5.října do 25. října 2008
kdy začne snežit v Pardubicích?
Zdravím,prosím jaké bude počasí 3.10. máme svatbu!Děkuji
lali.s- Podle modelu GFS to zatím vypadá, že by teploty mohly být až okolo 19, možná i 20 stupňů celsia. Bude nás ovlivňovat tlaková výše nad Ruskem a tak to prozatím vypadá, že by mělo být i relativně slunečno.
Já nevím, zda se tu všichni už dočista zbláznili předpovídat počasí na 12 dní dopředu. Nevíme ani úplně, jak bude zítra. Pak zase lidi budou chodit po webových forech a diskutovat pod zprávama, jak je meteorologie k ničemu a zbytečná, protože si ty informace neumí vyhodnotit.
No sice nás bude ovlivňovat TV nad ruskem ale taky se na severu evropy hodně ochladí a tak podle mě teplé počasí nevydrží moc dlouho. Ale není všem dnům konec.
Máš pravdu, já bych to viděl do 25.9. teploty kolem nuly slabé přeháňky a od 25.9. do 29.9. teploty kolem 15°C i nad beze srážek.
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké bude počasí o víkendu od 17. do 19. 10.? Chystáme se do Jeseníků
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.