Pan Matedj Milko ja som nepisal + 15C to je ten anonym nad mojou spravou tak si o mne nemyslite ze by som bol schopni tvrdit nieco take ja som plne stototozneni s vami mojim vzorom co poviete vy tomu verim aj ked môzem mat na to iny nazor a aj ja si myslim ze je to z meterologickej stranky nezmysel vsak taketo nepodlozene informacie sa nedaju nicim obhajit a ani minulu extremne teplu zimu takato vysoko teplota nebola bol by som hrdi keby som vam bol stalicou a bol vas priatel je to sice na to ze sa moc nepozname neslusne ale kolko mate rokov ja mam 16 a to 29.11.2007 byvam v malebnom horskom mestecku Dolny Kubin na Dolnej Orave a chodim na Zdruzenu strednu skolu Knazia to je primestska cast mesta ked sa blizsie spozname môzeme si pisat pan Matej Milko na Icq verim ze prejavite zaujem a konverzaciu dovidenia
Diskuse o počasí Předpovědi počasí na Vánoce, zimu atd.
a este mozete si v statistikach napr pre zilinu pozret kedy nebol naposledy na sivestra sneh alebo nemrzlo
to je jasne že budou bílé vanoce
V Řecku sněží - článek
Mam taky pocit ze onedlho bude byvat sneh skor v egypte
ako u nas v nizinach
ale ved po vianocach ma snezit hlasaju to aj ked neviem co sa to nezmeni ale hlasaju to utorok streda a stvrtok snezenie teplota 0 noc -2
no ja co sy pametm tak na silvestra tu bol stale snech aj bude
Minulí rok aspon u nas na juznom slovensku nebola na silvestra
ani stopa po snehu.
Nielen na južnom Slovensku, ale aj na horách pod 500-600 metrov. A písal som, že ak niekto býva na Lomnickom štíte, tak môže hovoriť, že sneh na Silvestra je vždy. Ale na väčšine územia SR to neplatí.
Presne tak,ani ja nechapem ako môže niekto povedať
že silvester bez snehu si nepamätá.
V nížinách bude 5°C
preboha decka aspon sa naucte pravopis ved tie hrubky vytahuju oci z hlavy to sa neda citat : Minuli rok apod
Kéž by byl na Vánoce sníh
Keď sme už pri tom pravopise, začiatok vety sa píše veľkým písmom
a na konci vety sa dáva bodka.
no já pevně doufam, že nam do Vánoc ještě zasněží. Už jsme dlouho neměli bíle Vanoce a Vanoce bez sněhu to není ono a myslím, že budete souhlasit
Vraj rozsiahla tlaková výš sa ma udržať až do vianoc
tak nebude mať s čoho nasnežiť
nechytaj ma za slovicka dobre vies co som myslel, ale co sa da cakat od 16-rocneho meteorologa na kinderwebe
nie je to pismo ale pismeno zlatko
dufam, ze uz tuto zimu ziadny sneh nebude
ale tento rok este snech bude ved prve snezenie hlasaju v stredu a ma bit dena teplota -2+2 no$
na -4 0 tak este snehu bude
tak ať už sněží já nechci
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.