U mě 15mm ve srážkoměru , padlo několik blesků se silným zvukovým projevem, shelf úchvatný , co více si přát, aktuálně jsem tu za srpen na nějakých 92mm takžr super.😁 v pátek se zdá že další srážky přijdou
Neuro No obávám se, že oblačnost, která se teď zde nasouvá, zabrání zde vzniku bouřek a přeháněk. Max zde z této oblačnosti spadne pár kapek Bouřková činnost ožije na SK a PL.
Peter Sedlák 1 Jestli ti to do puntíku sedí s Kopisty, tak tam bohužel je dneska po tom srážkovém pásmu, opět hlášena chybná hodnota, je to i v záznamu v datech. Už jsem to tady psal nedávno, že ty úhrny tam teď nejsou přesné. U tebe vidím nejbližší stanici, ze soukromých pár metrů od tebe, že je 6,9 mm. U tebe u zdi to zřejmě zkresluje, při tomto proudění při srážkách a opře se to o ten panelák
JohnyG My jsme v Průhonicích a s dnešními cca 10 mm máme za srpen zhruba 67 mm. Kousek od Říčan a skoro o 30 mm míň. Opravdu záleží, koho jaký déšť trefil. Srážky počítám podle údajů pro Průhonice tady na in-pocasi (přes Aktuálně). Ještě že 21.8. spadlo 35 mm, jinak by srpen dopadl opravdu hrozně. Červenec taky zachránil jeden déšť (15.7.).
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.