Diskuse o počasí Velmi silné bouřky 14.-19.7.2026
Wow, tak nádhernou podívanou jsem fakt nečekal. Naštěstí nás trefilo to nejslabší mezi silnými buňkami na severu a jihu. Fouklo jen 40 km/h i když šlo čelo přímo středem. Trochu sprchlo, ani moc nehřmí. Ale ta krása.. nádherný zážitek. Nebudu moc spamovat fotografiemi, tak nějakou náhodnou vyberu z obou stran.
Tady na zapade to vse chcipne hned pres hranicema✌️ fakt pecka toto
Bouřky nás pěkně obchází, je z toho jen vítr. Sune se to jak šnek, tak snad aspoň něco naprší.
By mně zajímalo kolik z vás se těší na to ochlazení příští týden. Pár známých firem např. z Klášterce a Zlína jsem napočítal, ale takové ochlazení Nemá cenu - prakticky nasucho, kdyby pršelo tak fajn, ať je pod +20, ale tohle je výmrd, pardon jako
Teoreticky potom co ten MCS přejde přes Moravu, by se mohly začít tvořit stejně bouřky jako jsou teď v Čechách.
Honza146
nic nás neobešlo a blesky byli pěkné laskavé nelži díky....
No tak tam kde byli bourky jak krava, tak tam ted jdou dalsi, a tady zase lizacka Nechapu uz
HaMeLeOn14
Nádherná struktura!
Zde pořád ještě prší, ale většinou už bez hromů a blesků. Napršelo necelých 16 mm, ale za chvíli už to pomalu odejde. Zálivka pěkná, struktury pěkné a dokonce i přece jenom se objevil nějaký ten CG blesk. Za dnešek spokojenost. Akorát nově se objevují další buňky na Jihlavou.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.