Noc na dneek pěkná, jeden bouřkový zásah, pěkně se při něm ochladilo a spadlo 12,5mm takže na zahradě osvěžená polopoušť.., doufám, že další dva dny něco přidají..
Tady zase parádní "tríček", včera bouřky východně, jižně i západně od Prahy, ale Praha sucho. Na mapce srážek za 24 hodin je úžasné, jak je téměř dokonale obkrouženo s výjimkou severu komplet a tady nic. Snad ta středa, jinak to bude hodně v háji.
jack Tak pár bouřek snad bez větších nárazů být může, ale hlavním nebezpečím budou ty kroupy. Jako těším se, ale zato mám lehce obavy z těch krup a větru. Nám tady modely dávají vítr kolem 70 km/h, ale to se ještě tady dá.
jack Ale přeci já neříkám a nepíšu nic o větru, to že to tam maluje nemusí v realitě nic takového být... chci hlavně vláhu, sražení teplot a podívanou, nikoliv destruktivní projevy nebo projevy které budou páchat škody... to je snad jasné, na to tu jsou jinčí experti..
Také jsem se to pokusil ještě trochu vytunit i s odkazem na facebook. A už i push notifikace by měly fungovat tak snad. https://thunder-chaser-hub.lovable.app/