Ani kapka. Ale pořád mám zbytek supercely nademnou, pořád trochu točení. Jako paráda. Když nemohla být přímá tak tohle to vynahradilo stokrát. Snad už ale příště spíše normální přímá.
Po 2 dnech doma a nakonec u nás ani v okolí nic nebylo, jen včera před půlnocí sem si všimnul menší přeháňky, takže jsem nakonec o nic nepřišel. V Čechách to bylo lokálně velmi silné s nebezpečnými jevy. Zítřek tady vypadá asi nejvíc nadějně, tak sem zvědav.
Na hovno, než toto počasí bezčasí které nás čeká tak radši tohle, ale bez krup. Musíme to nějak vydržet snad do příštího víkendu. Pak má něco být, ale chvíli tak uvidíme.
A Německo s Polskem další bouřkové systémy. Těch už tam taky bylo až moc. Podle radaru k nám lehce míří ta bouřka z Hradec Králové, ale buď se to rozpadne, nebo obejde.
Včera logicky nic tady. Dneska nelogicky nic tady. Škoda, další promarněná příležitost. Bouřky lehce vzdálenější, nic blízkého. Co je větší průser, je absence srážek a tím pádem opět čistá nula (Most). Aspoň teď večer mi spadlo v Lužicích, z tý ultra mega supercely, až okolo 2 mm. Haleluja
Ten sever Čech docela dobře předpověděl Aladin, akorát s 5hodinovým zpožděním. Jsem zvědav kam ten systém doputuje. Jestli půjde dál na východ nebo se stočí na jih jako ty bouřky co šly na nás z Polska.
Byly tam kroupy no zahrádkáři by byli naštvaní. Alespoň to poledne mohlo sprchnout. No následuje vlna veder, výhledy 37°C. Po 27. červnu už nějaký nástupy dešťů, GFS bouře a tady 32mm haha. To si ukážem za týden.