Diskuse o počasí
Bouřky 20-21-22. 6 2026
Naštěstí stále žije část toho systému a míří to asi na nás, což doufám. Jinak se zvedl vítr a je slabý nebo mírný
Tak zde ještě fotky z dneska
Tak co Zlín už taky docela jede ně?
Za dnešek 3 přímé bouřky a x vzdálených, delší dobu toto nepamatuji, ještě i nyní se blýská a hřmí
Pohled na “Říčanskou” obludu
Příchod oné obludy (nebo jejích zbytků)
Zachyceno při odchodu
Tvl. tady poblíž vznikají pěkné masakry. Jeden je teď ve Zlíně a tady se to začíná strašně mračit i když je skoro tma
Zde nic, ale na kamere videt bourky severne, nekde ve Zlinskem kraji. Kamera je na https://www.meteohrnciarovce.sk/ No u nas teda nic, jen foukalo. Snad zitra se zadari.
Mezi zlínem a otrokovicemi to vypadalo dle radaru zajímavě - bílé jádro, škoda, že tu není nikdo z té oblasti, možná lucina. Jen ten náš JMK to tak nějak obkroužilo i úplný východ má něco i bez výstrahy...
A pak ze nic nebude v MSK a Zlinskem kraji, vzdyt ty blesky vidim z okna.
To dospělo rychle že Slezsko žádná bouřka hrůza. Proč tady plakání nefunguje??? Musí se vymyslet jiná taktika
Peter Sedlák 1 protože fnukáte v každém příspěvku, tak vám to počasí dopřává
No konečně to sem přišlo. Tak se to o něco zlepšilo no, aspoň konečně uloven první blesk tohoto roku
Honza146 Máš celkem štěstí, natož, že jsi bez výstrahy. Tady už asi dnes nic nečekám. Jsem zvědavý na zítra, ale bojím se, aby to nedopadlo jako dnes.
igor127 Ja jsem ve Zline Malenovicich.. trochu deste, blesky, hromy.. ale nic hrozneho
Tak před chvílí rubl blesk za kulturakem. Raná jak z děla. Stále hřmí ale už ne tak moc a normální déšť
Jde to rychle, páru blesků a páru mm. Běžná letní rychlá bouřka
Aldy1977 No, u nás stále nic, jde to zatím jenom kolem. Ale možná něco dorazí.
U nás vše kolem. Venku blesky. Ale vše daleko. Zatím ani kapka. Ale do rána, něco spadne.
Kde jsou ty bouřky tady ještě letos žádná nebyla jen někde vzdálená a to ani blýskavici jsem neviděl.
igor127 tak ještě tu příhodu s frantou z horní dolní prosím. že máš nekonečněkrát víc bouřek nikoho nepřekvapuje totiž
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste .