Diskuse o počasí Bouřky 20-21-22. 6 2026
Přímo moje bydliště žádné silnější jádro s kroupami nebo vyloženě s přívaly vody nezasáhlo, takže zde jen krásná zálivka, která je po tom horkém dni je to fakt k nezaplacení.
Blesková aktivita kupodivu nic extra, ale v jednu chvílu to střílelo luxusní CG+
Takové Říčany, Úvaly nebo části Kolínska to ale schytaly pěkně, tam to asi mohlo udělat problémy
v Ricanech masakr, koukam na fb skupiny a spoustu popadanych stromu, rozvodneny potok, na jednom miste se udajne zvedla pulka silnice jako by byla podemleta
Tadeas
Tojo, ale spíš myslim to že když mají být podmínky v mé oblasti a je i výstraha, tak jsou bouřky všude kolem, a všechno se to hlavní spustí i tak až za mnou, už to nebudu tolik sledovat protože to pak nestojí za to, alespoň jsem vyfotil tu vzdálenou bouřku ve čtvrtek
Ty kráso, ten západ slunce při probíhající bouřce je k nezaplacení. Při focení mě zezadu překvapil a navštívil plusák do země, takže jsem se trochu pos..al. . Aspoň se do záběru vešel malinký anvil crawler. Fakt nádhera, toto mi chybělo.
Pro přidání příspěvku do diskuse se prosím přihlaste.