Horkeypes Jo, taky si myslím, a nebude to tu aspoň tak přeplněné. Já vždy když chci něco napsat během chvíle znovu, tak to dám do toho příspěvku, který jsem psal před chvílí.
Jinak už se vyskytují první přeháňky a ojediněle přerůstají i do bouřek (dneska je větší šance už i na Moravě, takže paráda), ale pochybuji, že nás něco zasáhne. Když se podívám na oblohu, tak je nádherná a plná vzrostlých a vysokých cumulů. Jsou pak z toho hezké fotečky. Jo a ta bouřka jihozápadně od Šumavy je taky celkem pěkná a musí být i celkem silná. Uvidíme, co nám počasí přinese v dalších hodinách.
PS: Honzo, už je z toho i červené jádro, já bych se radši připravil.
Honzaaa Už to bylo uvedeno výše trochu se mírni Ti co to počasí sledují se na radar a modely podívají samy nejde o nějaké mega bouřky aby si sem musel dávat co 5 minut nějaký foto modelů a navíc v dalším výstupu budou ty srážky úplně jinak.
Honzaaa Ještě je čas potvrzovat nějaké zítřejší bouřky, které budou nejspíš ojedinělé. Navíc včera ICON DE tam nic na zítřek pro nás neměl. Mění se to pořád, takže já bych počkal až do zítřejšího rána.