Tereza z českého ráje Terezo, užívejte ráje a přestaňte se tu opakovaně navážet do pozorovatelů zajímavých meteo jevů.. Pusťte si v TV nějaký seriál, nebo dobrou noc
Zde pokračuje po bouřce pěkný následný déšť, porostou houby!
John Deere Já bych se vůbec nedivil... Jinak když jsem tu psal že SZ polovina Čech je ze hry, tak se hned všichni rozčilovali a ono kdo ví jestli tu vůbec slušněji zaprší. Co je na tom blbé, tak se poslední dva dny hodně strašilo s extrémy a po tomhle failu budou mít lidi z nějakých trojek od estofexu už jen srandu...
Před Šumavou ten systém poněkud zeslábl, ale jak opustil Šumavu, tak bohužel opět sílí. Jeho zadní část (původně nejsilnější) už se rozpadá (za bouří těžko vydrží v chladném vzduchu) a iniciativu plně převzala ta část na pomezí Plzeňského a Jihočeského kraje.
Ondris Co máš pořád s tou Moravou. Kdyby diskuse měla být jen o invektivu o preference Čechy vs Morava, tak by to tu stálo za prd. Nemám to rád. Nedošlo to ani nad Vysočinu, kde právě začíná ten silný příliv JV proudění a je jasno. No vlastně už ráno bylo jasno. Achjo.
In-počasí Potvrzuji z pomezí Jihočeského a Plzeňského kraje. Ale nic dramatického. Nádherná letní bouřka. Nonstop blýskavice, silnější déšť, vítr v pohodě. Tohle jsem si přál
Klasika hory bouřky buď nakopnou nebo utlumí. Tady to Šumava celkem utlumila ale už se to zase začíná slušně rozjíždět a vytváří se slušná linie. Ale tady už lidí brečí že nic nakonec z toho nebude. Vypadá to že to i půjde východněji obvyklou cestou možná to veme i Jeseníky. Bude to lízat východní oblast jak to zakreslil Estoflex. Uvidíme co z toho nakonec bude.
Ten český les nepustí snad ani ten déšť. Prostě čekat na bouřky která se vytvoří 500km od vás a doufat že doleze je čiré zoufalství... Nikdo nechce extrémy jen obyčejnou bouřku jo
Francois já se tu do nikoho nenavážím...jen tu je plno uplakánků co od rána řeší,že nic nebude atd...ale kdyby jim to udělalo škody,tak budou čumět jak puk..stačí normální bouřka a solidní lijáček..
Plzen totalne off…jen lehkej destik a par hromu…Cesky les proste nic nepusti ani Sumava…a kdyz, tak to zeslabne na dest a znovu se to nakopne za Klatovy a dal….