A navíc je tady sice VO, ale i tak je vidět jak se to snaží, a roste to, takže energie tam je ať někdo chce nebo ne, už tu kousek od nás vyrostla i přeháňka
Nevím u mnichova se měly tvořit bouřky a zatím tam jde další deštíček nevypadá to na podmínky, že by se tam měly tvořit supercely tudíž to vypadá, že opravdu jen dojde ten systém ze švýcarska
milous1 Náročnost predikce počasí se projevuje na nervozitě i v konkurenčním boji, ale alespoň se diskutuje. Před 4 roky 24.6.2021 nebylo odborníky z ČHMÚ vůbec slyšet.
K té diskuzi, když je to v Čechách nebo na Moravě. Mě je jedno kde to je, já to velmi intenzivně sleduji doma na gauči u piva, pokud se má vyskytnout něco v takovém měřítku jako dnes. Lokální bouřky z veder nesleduji Pěkně si sednu, otevřu pivo a mám 4 okna otevřený a čtu a sleduji No ted jsem na té škole v přírodě s těmi puboši, tak nemám na to tak čas, ale protože už jsme na ubikaci, tak už ho mám .D
V Bavorsku už to najíždí.. dle plánu Tady asi někdo vůbec netuší, co je podvečer..? A v pět odpoledne už je jasné, že nic nebude Podvečer právě začíná..